• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NEW YEAR, NEW BLOG


En oo oikein koskaan pitänyt nudea/beigeä varteenotettavana värinä mun vaatekaappiin. Jotenkin se on tuntunut aina liian ei miltään. Pakko tosin perua nämä puheet tän second hand villapaidan myötä, tuntuu että nude toimii värinä ihan kaiken kanssa, niin sinisen kuin musta, ja valkoisen ja harmaan kanssa. Rehellistä ruskeaa en tosin itselleni osaa kuvitella päälle, se kun on taas ihan toinen juttu kuin luonnonvalkoiseen taittava nude-sävy :---D Tämän alkupuheen myötä, voidaankin todeta, että tässä on mulla aika tavattoman värikäs asukokonaisuus, löytyy sinistä, mustaa ja vielä juurikin sitä vaalean beigeä. Mulla on itsellä vähän sellainen kirjoittamaton sääntö väriyhdistelmien kanssa, ettei enempää kuin kolmea samaan asuun. Muuten menee ihan liian monimutkaiseksi ja värikkääksi, vaikka värit muuten olisivatkin neutraaleja. Niinkuin ne mulla tuppaa aina olemaan. Mutta joo, uusi vuosi, sama farkut ja villapaita kombo!

Uuden vuoden myötä tuntuu hyvältä ajatukselta ajatella ja muodostaa sanoiksi vielä enemmän sitä, mitä mä haluan mun blogin olevan tulevaisuudessa ja mitä mä haluan sillä "saada aikaan". Avasin paljon mun ajatuksia postauksessa "voiko muotiblogi olla ekologinen" ja sitä samaa linjaa haluan jatkaa nyt vähän pidemmälle. Tämän myötä uskon että jotkin perinteiset sarjat, kuten "wanties" ja välillä näkyvät uusien tuotteiden erikseen esittelyt jää uuden vuoden myötä pois blogista. Tällä hetkellä ne ei tunnu sopivan mun blogimottoon "haluan inspiroida, en kannustaa ostamaan" (teitä kuin myös itseänikin). Näiden tilalle haluan kehittää inspiroivampaa sisältöä, kuten 3 ways to wear ja kuukauden inspiroivimpia asioita. Se että missä muodossa ja kuinka usein seuraavia sarjoja blogissa esiintyy, on vielä vähän hämärän peitossa, mutta uskon että toiminta tästä uomiintuu kuukausien kuluessa. Stailaushaasteet tms, voisi olla mielenkiintoisia postauksia totetuttaa, joten jos ideoita tämänlaisen sisällön suhteen teillä on, jättäkää kommenttia! Inspiraation jakaminen mun omien asujen ja ajtusten myötä, kuin myös sen jakaminen että mikä mua itseäni inspiroi, tuntuu sopivan hyvin mun ajatusmaailmaan. Asukuvat on mulle aina ollut se 'juttu' ja niiden pohjalle blogi tulee tänä vuonna ja tulevaisuudessakin perustumaan. Tämän kaiken lisäksi, erilaiset ajatuksia ja keskustelua herättävät postaukset, niin muodista kuin elämästä yleensäkkin kiinnostelee. Erinäiset muoti-vinkkipostaukset (vaikka välillä epäilen omaa asemaani antaa mitään vinkkejä) osoittautui viime vuonna tykätyiksi, mikä kannustaa niitä kirjoittamaan ja ideoimaan enemmän.

Se on varmaa, että blogiin kevään aikana tulee myös muodista poikkeavaa sisältöä, mutta kerron tästä lisää myöhemmin tässä kuussa! Haha kuinka ihanan kutkuttavaa on muka teitä pitää jännityksessä, uskon että in real life ketään ei kiinnosta XD


Uusi vuosi on vähän kutkuttavaa aikaa, jos ei muuta, niin kannustaa se ainakin vähän muuttamaan tai kehittämään itseään ja sitä mitä tekee. Itsekkun huomaan vähän turhankin helposti jämähtäväni vanhoihin tuttuihin tapoihini. Toivottavasti teidän mielestä nämä blogi-muutokset ja ajatukset on oikeaan suuntaan meneviä! Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua ;----)


10 kommenttia:

 1. Uudet jutut kuulostaa tosi hyviltä, etenkin 3 ways to wear!
  Itse oon viimeisen reilun vuoden aikana herännyt siihen, ettei ihminen oikeasti tarvitse paljoa vaatteita ja olisi tärkeää miettiä mistä vaatteensa ostaa, mistä ne on valmistettu ja kohtaako laatu hinnan. Vaateostoksia tehdessä pyrin miettimään kolme asukokonaisuutta, johon uusi vaate sopisi, etenkin jos vaate ei ole arkisimmasta tai simppelimmästä päästä. Näin sitä varmistaa, että vaate varmasti tulisi käyttöön, eikä jäisi yhden käytön ihmeeksi.
  Sen vuoksi onkin tosi kivaa vaihtelua juurikin tuo ajatus ''inspiroida, eikä kannustaa ostamaa'', kuluttaminen on monessa blogissa ja vlogeissa paljon esillä ja omaan silmään se on aina välillä häiritsevää. Ja itsekin olen ollut melkoinen rätti- ja lumppuhamstraaja aiemmin, mutta viime aikoina olen huomannut että yksinkertaisuus on kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes hyvä kuulla! Samanlaisen polun oon mäkin kulkenut, ennen olin juurikin kova hamstraaja ja jostain syystä ajattelin että sitä parempi mitä enemmän vaatteita omistaa... Onneksi näistä ajoista oon jo vähän kasvanut ja nyt juurikin tämä ajatusmaailma, että sitä oikeasti pärjää vähän vähemmällä ja yksinkertaisemmin tuntuu ihanalle ja raikkaalle. Mua on alkanut aika todenteolla häiristemään tämä kulutuskeskeisyys mikä blogi/vlogi-maailmassa on todella paljon esille ja sen vuoksi lopettanut monen seuraamisen viimeaikoina. Mulla on just sama sääntö, että kolme asukokonaisuutta tulee keksiä vaatteelle, että se päätyy ostoskoriin asti!

   Ihana kuulla että saa kannatusta tämmöiset 3 ways to wear tms postaukset :---)

   Poista
 2. Hanna5/1/17

  Mä voisin heittää sulle tällasen idean, et yhen viikon ajalle yrittäsit suunnitella erityyliset asukokonaisuudet, mut mahollisimman vähillä vaatekappaleilla. Sillee et yrität käyttää samoja tuotteita mahollisimman paljon, mut asut ei kuitenkaan toista itteesä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tosi hyvä idea. Hmm jotenkin tällä tapaa varmaana ois toimiva 5 asua ja x määrä vaatteita. Vaikka kolme yläosaa ja kaksi alaosaa tai jotain vastaavaa. Myös se vois olla mielenkiintoista, että yrittää kehittää 5 asua yhtä tiettyä vaatetta käyttäen kaikissa. Tämä pitää ehdottomasti laittaa toteutukseen, kiitos! :---)

   Poista
 3. Anonyymi5/1/17

  Ois hauska nähdä sellaisia stailauspostauksia, joissa tyyliin esin esittelisit kaverisi/siskosi/poikakaverisi/tms. oman tyylin, ja pukisit sen jälkeen kyseisen tyypin oman makusi mukaan. Tai sitten päästäisit jonkun mainituista pukeen sut ;) Ihan mahtavaa kuulla tästä sun linjasta, että tavoitteena on inspiroida eikä kannustaa ostamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti! Ainakin toi poikaystävän stailaamana pitää toteuttaa! ja vois olla myös hauska siskolla toteuttaa tuo mun stailaus vs oma, kun meillä on aika erilaiset tyylit! Heh oon ihan innoissani kaikista näistä teidän toiveista :-----)) Ja ihana kuulla että ootte ottaneet vastaan tän mun uuden linjan näin innolla! Loistavaa kuulla, etten oo ainut joka ajattelee tällä tavalla!

   Poista
 4. Anonyymi5/1/17

  Nyt on pakko kommentoida vaikken yleensä juurikaan sitä tee, mutta näitä asioita oon miettiny itekkin viime aikoina tosi paljon, ja oon ehdottomasti sitä mieltä että sun blogi on menossa oikeeseen suuntaan! Oot tosi inspiroiva, tuntuu että nykyään enää harvoin innostuu mistään uusista blogeista mutta sun blogia oon jääny seuraamaan ja nää viimeaikaiset pohdinnat ekologisuudesta on ollu mielenkiintosta luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei vitsit, kiitos!! Niin huippua kuulla että pystyn inspiroimaan ja etten oo yksin tän ekologisuus ajatusmaailmani kanssa tässä blogiskenessä. Mustakin tuntuu että tää on se oikea suunta, tää on sitä mitä mä haluan vaikuttaa ja herättää ajattelemaan, koska siinä kuluttamiseen kannustavassa tyylissä mikä valtaosassa blogeissa on, ei mun mielestä oo mitään "järkeä". Pitää kirjotella tulevaisuudessa lisää vielä ekologisuudesta ja siitä miten minä voisin olla siinä parempi! Totuushan kuitenkin on vielä se, että mulla on paaaljon parannettavaa vielä :---D

   Poista
 5. Emma8/1/17

  Oot niin inspiroiva ja sulla on hyvät arvot! Jatka samaan malliin :) Uudet suunnitelmat kuulostaa erittäin hyviltä!! kaikki diy ohjeet on myös tervetulleita ja kiva lukee välillä sun ajatuksia pidemmin ekologisuudesta yms niinkun sillon pari viikkoa sitten kirjotit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääk kiitos! Yritän parhaani! :---D Lupaan kirjoitella pitempiäkin pätkiä/ajatuksiani tulevaisuudessakin ja DIY ohjeet on kanssa kivoja toteuttaa, pitää vaan ensin onnistua itse tekemään jotain haha :---p

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates