• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

TASARAITAMarimekko. Tasaraita. Kaikessa yksinkertaisuudessaa niin voimakas ja minimalistisuudessaan niin kaunis. Täytyy todeta että äitini tuntee mut ihan läpikotaisin. En oikein osannut joululahjaksi mitään kummempia pyytää (kuin kameraan uutta muistikorttia) joten voitte kuvitella mun ilmeen kun paketista paljastuu tämä paita. Täydellinen lahja! Oon haaveillut tästä varmaan jo melkein vuoden, mutten oo raaskinut itselle tätä ostaa. Pyysin äidin vanhan tasaraita paidan itselleni käyttöön, mutta sen palveluvuosien lähennellessä ikää joka on isompi kuin mun ikä, täytyy todeta että se oli vähän elämää nähnyt haha. Klassikko kyllä kestää aikaa, kangas ehkä ei!

Mutta nyt mulla on oma! Tasaraita tuntuu jostain syystä niin ajankohtaiselle just nyt. Uskon että tämä mun paita kulkee mun matkassa vähintään yhtä pitkään kun äidin oma on hänen matkassaan. Rakastan tätä ranskalaisen chic fiiliksen ja suomalaisen designin yhdistelmää. Sininen villakangastakki, addut ja mustat mutsifarkut on samaan aikaan vähän chic juurikin ranskalaisittain, mutta myös minimalistisesti streetstyle. 

Allekirjoittaneella oli tänään viimeinen työpäivä. Kuusi kuukautta meni ihan hujauksessa ohi ja nyt se on sitten loppu. Tuntuu hassulle, en osannutkaan aavistaa miten sitä voikaan omaan työpaikkaan ja työhön kiintyä näinkin lyhyessä ajassa. En oo ehkä vielä valmis lopettamaan? Ainakin olisin sittenkin voinut jatkaa vielä vähän aikaa, vaikka luulen vannoneeni joskus syksyllä että en malta odottaa että tämä harjoittelu on ohi. En oikein tiedä mitä mieltä tästä pitäisi olla, toisaalta oon innoissani vapaudesta ja lomasta (ainakin hetkellisestä ennenkuin gradua pitää alkaa kirjoittamaan), mutta toisaalta tuntuu juurikin siltä että jäi kaikki vähän kesken. Nythän vasta tässä alkaa homma luistamaan ja niin. Aikansa kutakin, ja onneksi tässä alkaa olla enää vain muutama viikko uuteen seikkailuun. Eihän sitä nyt voi ihan heti alkaa gradua kirjoittamaan jos vasta on päässyt lomalle. Jotain muuta ensin! ;--)

10 kommenttia:

 1. Anonyymi28/1/17

  Tosi kiva asu!:) Tasaraita olisi kyllä kiva saada joskus omaankin kaappiin. Kiinnitin äskettäin huomiota katsoessani vaatekaappiani, että jos t-paitani ei ole harmaa, se on raidallinen :D Joten kyllä varmasti tasaraitaakin tulisi käytettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä varmasti sitten olisi tasaraidallekkin käyttöä! :---D Tää on kyllä niin klassikko-vaate! Kiitos :----)

   Poista
 2. Ihanan piristävä asu! <3 Raidat kengissä ja paidassa on sika mageet yhdistettynä tohon pastillin siniseen takkiin! Tulee mieleen joku karkki. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos!<3 Nytkun sanot niin, niin tuleekin! Joku lontoonpastellin ja lakritsin yhdistelmä :----D

   Poista
 3. Tasaraita on kyllä parasta! Ite en tolle mallille oo koskaan oikeen lämmennyt, mutta muuten raita on kyllä ihana! On muutenkin tosi kiva nähä kun Marimekko on nyt ottanut mukaan ja alkanut tuoda Marimekkoa nuoremmalle polvelle taas tietoisuuteen, tykkään kyllä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää raita on jotenkin niin raikas ja oon samaa mieltä tästä, että Marimekko on kyllä onnistunut tavoittamaan nyt nuorempaa väkeä! Itse oon aina tykännyt Marimekosta tosi paljon, ja lapsena tosiaan sitä oli paljon päällä :--)

   Poista
 4. Ah tasaraita! Löysin itselleni kirppukseltä teeppariversion, jota oli käytetty vaan pari kertaa - ja maksoi vitosen!! Päälle se on ehtinyt päästä vaan pari kertaa ja nyt pyörii tällä hetkellä pesukoneessa, mutta se pääsee varmasti ensi viikollakin päälle. Kuosi tosiaan tuntuu todella ajankohtaiselta ja niin ihanan raikkaalta, haluaisin myös pitkähihaisen version. Miun viikon kohokohta oli ehkä, kun Marimekko kommentoi miun tasaraita-instagram-kuvaan sydämen haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ mikä tuuri! Tasaraita tuntuu kyllä just niin ajankohtaiselle nyt, vaikka klassikko onkin! Oon ihan rakastunut mun omaan pitkähihaiseen, nyt sit tietty alkoi lyhythihainen houkutella hahah... No ois kyllä munkin viikon kohokohta toi! cool!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates