• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

VAHINKO-ASUMiten siinä aina käykin niin, että kun mukamas vain nopsaa hiettää vaatteet niskaan sen kummin suunnittelematta, syntyy se vuoden paras kokonaisuus? Mutta silloin kun haluaisi oikein varta vasten pukea jotain tosi kivaa, näpsäkkää ja trendikästä, ainut asia mikä näyttää järkevälle päällä on mustat pillifarkut ja musta villapaita? Mun mielestä logiikka ei tässä nyt ihan toimi, enhän oo ainut jolle käy näin?

Mulla menee aivot aina jollain tavalla solmuun ja ajatukset lukkoon, kun alan pohtia kivoja asukokonaisuuksia. Parhaimmat keissit on juurikin niitä asuja, jotka oon sattumalta kokeillut päälle yhtä aikaa tai olosuhteiden pakosta. Varma keino millä saan inspiraation katoamaan kuin tuhkan tuuleen, on se, että alan miettimään liikaa sitä että 'hei tänhän päivän asun kuvaan sit blogiin'. Ja phiiii, pää on ihan tyhjä. Näinä hetkinä ei auta muu kuin alkaa miettiä, asuja jotka on liian tylsiä blogattavaksi, niin johan alkaa taas lyyti kirjoittamaan.

Yllä oleva asua on juurikin näistä olosuhteiden pakosta koostuva. Pakkaillessa Suomeen joululomalle yritin jättää mahdollisimmat isot, mutta mukavat vaatteet lentokoneeseen istuttavaksi ja tämä satsi oli sitten se ylijäävä osuus. Edellisen talven oversized lemppari-villapaita, joka on tuntemattomasta syystä (no siksi että on uusia kivoja villapaitoja) jäänyt vähän vähemmälle käytölle, kirpparilta ilmaislaatikosta löytyneet vanhat puvunhousut, nahkamaalilla valkoiseksi maalatut vanhat Niken Air Maxit ja Zaran shealing takki. Ei ehkä paperilla se otollisimman kuuloinen asukokonaisuus, mutta mun on pakko sanoa että mä tykkään tästä kombosta tosi paljon!

Villapaita on edelleenkin yhtä ihana, kuin myös puvunhousujen ja lenkkareiden yhdistelmä. Yleensä vierastan eripituista takkia ja villapaitaa, varsinkin jos villapaita on huomattavasti pidempi kuin takki, mutta tässä asussa ne tuntuu pelaavan yhteen just eikä melkein. 

Vähän ehkä liioittelen sitä keissiä että niinä hassuina päivinä kun mikään ei tunnu toimivan yhteen, näin todellisuudessa olisi. Todellisuudessahan niitä safe-choice asukokonaisuuksia voi mun vaatekaapista koota melkein loputtoman määrän ja samasta syystä myös ne vahinko-asut onnistuu näinkin hyvin. Oon ajatunut melkein huomaamatta siihen tilanteeseen, että mun vaatekaapin kaikki vaatteet toimivat melkein kaiken kanssa. Vaatteiden määrän vähentyessä ja klassisten vaatteiden prosenttiosuuden kasvaessa, saavutaan väistämättäkin siihen tilanteeseen että mitä tahansa ylä ja alaosaa sieltä vaatekaapista kokeileekaan yhdessä, chances are että ne sopii yhteen. 

Blogeissa ja lehdissä sitä usein todetaan että siinä "täydellisessä vaatekaapissa" kaikki vaatteet toimivat yhdessä toistensa kanssa. Ja mä näytän nyt päätyneeni melkein puolivahingossa siihen tilanteeseen. Ja voin kertoa että se on aika jees tilanne ja niin utopistiselta kuin se kuullostaakin, helpottaa se pukeutumista ihan valtavasti arjessa.

Mutta miten tähän tilanteeseen pääsee tietoisesti valintoja tekemällä?


2 kommenttia:

 1. Oii mä niin toivon että mun vaatekaappi saavuttaa myös tuon vielä jonain päivänä! Hyvällä tiellä ollaan kuitenkin jo :) Kiitos Reetta ihanasta ja inspiroivasta blogista, sen uusi vuosi alkanut erittäin lupaavasti!
  roosamononen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl uskon että saavuttaa! Mulla iso muutos oli se, että ostin vain oikeasti niitä mun-tyylisiä vaatteita ja yhteensopivia värejä ja malleja joista tykkäsin, enkä enää yrittänyt "liikaa" kokeilla uusia trendejä ja värejä :---)

   Ei vitsit, ihana kuulla, kiitos <3

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates