• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

YEAR 2016 IN PHOTOSYleinen mielipide taitaa olla että vuosi 2016 oli huono ja ollaan onnellisia että se on ohitse. Mun mielestä tosin 2016 on ollut yksi parhaimmista vuosista ja vaikka oonkin valmis uuteen vuoteen ja uusiin seikkailuihin, jää tämä vuosi mieleen yhtenä parhaimmista tähän mennessä. Näinhän sen pitäisi aina mennäkin. 

Vuosi 2016 oli mulle ainakin hyvin erilainen kuin mikään edeltäjistään, oon käytännössä asunut Norjassa koko vuoden, lukuunottamatta muutamaa kesäkuukautta Suomessa. En voi uskoa miten normaalilta tuntuu asua toisessa maassa, ihan kuin tätä olisi tehnyt aina ennenkin. Tosin eihän tää nyt mitään kovin uutta mulle kuitenkaan ole ja Norja maana on jo niin tuttu, ettei tätä oikein ulkomaaksi voi enää kutsua. Tuntuu etten tänä vuonna oikein ehtinyt tekemään mitään, ensin opiskelin täyspäiväisesti Oslossa tammikuusta toukokuuhun ja sen jälkeen oon ollut non-stoppina töissä ensin Suomessa ja nyt jälleen tämän syksyn Oslossa. Mutta kun miettii, onhan tässä ehtinyt tapahtua kaikenlaista. 

Oon käynyt tänä vuonna kuudessa eri maassa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa, Islannissa, Saksassa ja Thsekissä. Norjassakin on tullut reissattua, niin Lillehammerin tienoilla, Tromssassa ja Stavangerissa. Parasta tässä vuodessa tosin taitaa olla se, että vihdoinkin parin vuoden kaukosuhteessa elämisen jälkeen, ollaan asuttu paremman puoliskon kanssa samassa maassa ja yhdessä melkein vuoden ajan. Tänä vuonna viimeinkin on kaikki muu tehty ennen gradua mitä oon keksinyt, niin kurssit, kuin ylimääräinen vaihtokin ja ulkomaanharjoittelu. Enää ensi vuodelle jää tehtäväksi se gradu. 

Tämä vuosi on ollut tasaisen hyvä, ei mikään maailmaa mullistava tai erityisesti saavutuksia täynnä, mutta hyvä. Oon ollut onnellinen, vaikka tasapainottelu kahden maan välillä on vähän surullista ja aikaa vievää. On tullut istuttua lentokoneessa ja odoteltua myöhästyneitä lentoja varmaan muutaman vuorokauden verran. Oon istunut koneen äärellä varmaaan enemmän kuin laki sallii ja kuvailtua omaa naamaa melkein kyllästymiseen asti. Tuntuu samaan aikaan että tämä vuosi on vain vilahtanut ohitse, kuin myös että tammikuusta olisi aikaa jo monta vuotta. Vaikka tämän vuoden aikana ei ole oikein mitään tapahtunut, tuntuu että kaikki on tapahtunut tämän vuoden aikana. 

Sanoin jo että oon valmis uuteen vuoteen ja uusiin seikkailuihin, niitä on onneksi jo suunniteltuna ensi keväälle! En hirveästi tapaa tehdä uuden vuoden lupauksi, mutta tavoitteeksi otan ainakin sen että ensi vuonna gradu on valmis ja musta tulee kauppatieteiden maisteri. Haluan myös kuvata enemmän videoita ja kehittyä kuvaajana. Miettiä omaa kuluttamista ja parantaa tapojani sen suhteen, jotta pystyisin olemaan niin ekologinen kuin vain voin. Haluan olla kiltimpi ja en niin ehdoton ensivuonna, koska lempeys on hyvästä, niin muita kuin itseänikin kohtaan. Haluan olla onnellinen ja nauttia jokaisesta hetkestä, odottamatta liikaa tulevaa tai murehtimatta menneitä. Tavoitteeksi otan myös urheilun lisäämisen jokapäiväiseen elämään hyvinvoinnin kannalta, koska tämä off-year liikunnasta saa nyt riittää. 

Ihanaa uutta vuotta, olkoon 2017 lempeä 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi2/1/17

  näytät skamin nooralta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha et oo eka joka sanoo tän :-----DD taitaa siis olla totta!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates