• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BUTTONUP SHIRT DRESS


Mulle on iskenyt loma-moodi päälle niin henkisestikkin, mutta myös selkeesti pukeutumisen kannalta. Päivät voisin hyvin viettää pelkästään uikkaireissa tai farkkushortseissa ja en ole edes vilkuillut mun "nättien" vaatteiden perään. Onneksi olin kaukaa viisas ja ennen reissua ostin muutaman uuden mekon mukaan, koska mikään ei oo helpompaa heittää niskaan kuin oversized kauluspaitamekko ja loaferit. Olen jo monta kesää etsinyt sitä täydellistä isoa kauluspaitamekkoa, mutta kaikissa on jotain vikaa. On joko liian lyhyt tai vähintäänkin täysin läpinäkyvä, mutta tämä! Just hyvä! Tarpeeksi pitkälyhyet hihat, ohut ilmava materiaali ja jopa taskut! 

Sekä nahkaloaferit aka mummokengät, aurinkolasit ja paitamekko on h&m. Kerrankin näyttää siltä että oon löytänyt loaferit jotka ei tee rakkoa. Tää on melkein seitsemäs ihme :----D Ne jotka saa rakkoja kaikista kengistä, tietää mikä voitto tämä on, koska mun on mahdoton löytää näköjään kävelykenkiä/pikkukenkiä jotka ei tee rakkoa johonkin kohtaan. Nyt oon jopa ruvennut saamaan rakkoja lenkkareistakin. 

Mulla on melkein pienimuotoinen stressi siitä että täällä pitäisi jokapäivä tehdä jotain mahtavaa, ikuistamisen arvoista. Todellisuus on kuitenkin vähän eri, koska iskee arkikin täällä vasten kasvoja. En maininnutkaan itse blogitekstissä suoraan, vaan pelkästään kommenttiosiossa, että oon täällä reissussa tosiaan koko perheeni kanssa, isän työn kautta. Mulle tämä matka on vähän enemmän lomamatka, kun taas isä on töissä ja toinen siskoista on koulussa. Tämä tietenkin rajoittaa adventure-timeä aikalailla viikonlopuille, kun taas Chch:ssa ja lähistöllä pystyy päiväseltään retkeilemään. Tänään huippuhetkenä on ollut märkäpuvun ostaminen, koska suunnitelmissa on osallistua surffi-kurssille ja for real opetella surffaamaan. Oon muutaman kerran harjoitellut surffaamista, mutta oon kyllä vielä aika kaukana pro-tasosta haha. Tekee hyvää opetella jotain uutta.

Siitä selkeästi huomaa tulleensa vanhaksi, kun märkäpuvun kuin myös untuva-kevyt toppatakin ostaminen on huippujuttuja :---D Huomenna jotain muuta kuin "rahan tuhlaamista"/sijoittamista, toivottavasti olisi rantakelit!


8 kommenttia:

 1. ihania kuvia, jotenkin hauskoja ja samalla vakavia! kiva blogi sulla muutenkin ! :)

  https://siirikiviharju.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :---)) Valikoitui kyllä vähän vakavailmeisiä otoksia tähän postaukseen :--P

   Poista
 2. Ihana asu! Just täydellisen rento kesäpäiviin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Tästä tulee ihan varmasti mun go-to asu :---)

   Poista
 3. Tuo paitamekko on vaan niin täydellinen!! Mä kans tarvisin just tuollaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on!! ehkä h&m niitä löytyy vielä..? tai tulee tänä kesänä uusi malli!

   Poista
 4. Aaah mikä mekko! Kattelin Oliver Bonaksen alesta yhtä kivaa kauluspaitamekkoa, mut rupesin sit epäilemään, että jääkö sittenkään näillä mitoilla tarpeeksi pitkäksi tai edes löysäksi. Ehkä miekin vielä löydän omani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on just huippu! Mut vitsit on kyllä hankalaa löytää sopiva, mutta uskon että näitä tulee tän kesän mallistoihin! Toivottavasti bongaat omasi pian :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates