• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

JANUARY OUTFITS1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tammikuun asut, aika sekalainen sakki. Jotenkin allekirjoittaneelle tämä tammikuu on esittäytynyt erittäin sekalaisena kuukautena. Blogin suhteen on samaan aikaan ollut vaikeaa pitää ajatukset kasassa, mutta toisaalta tuntuu että on ollut melkein liiankin paljon sanottavaa. En oikein ymmärrä mihin tämä kuukausi meni jo, vaihtui helmikuuhun. En jotenkaan ollut vielä valmis tähän ja siksi tämä asukatsauskin venähti näin myöhälle. Samaan tapaan tässä asuyhdeksikössäkään ei oikein tunnu olevan sitä punaista lankaa; on talvista kokonaisuutta ja keväisiä ajatuksia. Paljaita nilkkoja ja pipoja. Hiuksetkin on tän kuukauden aikana kokeneet aikamoisen muutoksen, pitkäksi venähtäneestä mitasta ja tyvikasvusta taas takaisin lyhyeen polkkaan ja kokonaan valkoiseen ulkomuotoon. Mulla ei varmaan oo ollut koskaan näin valkoisen-hopeinen tukka ja pakko sanoa, että tää on kyllä suosikki by far.

Tammikuun juttu tais olla erilaiset villakangastakit, addun superstarat (en varmaan oikeasti tarvitsisi mitään muita tennareita?) ja farkut. Oon tullut siihen lopputulokseen nyt mun lenkkarikokoelman kanssa, että se on liian iso. Jos mä pelkästään käytän superstaroja kuitenkin, miksi tarvitsen kymmenen muuta paria koristamaan mun eteistä?? Taidan olla kuitenkin emotionaalisesti attached mun lenkkareihin, koska ajatuskin niistä luopumisesta tekee vähän pahaa :---D Mitä teen?? 

Lempparit näistä on 1 ja 9, entä teidän?

12 kommenttia:

 1. Superkivoja kaikki!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/2/17

  Selailin näitä ja joka asun kohdalla ajattelin et vitsi miten kiva! Hankala päättää lempparia mut 9 on ainaki superjees.:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä, ihana kuulla! Tää tais olla onnistunut asukuukausi! Ja 9 on kyl ihan superjees ;--)

   Poista
 3. Mulla on kyllä sama, että en varmaan ois tässä kuussa tarvinnut muita tennareita kuin Superstarit! :-D Mut mun suosikki asu on kyllä tuo missä on tuo vaaleanpunainen puffer jacket, se on niin ihana! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vaan toimii kaiken kanssa! Toi puffertakki asu on kyl myös oma lemppari, tossa vaaleanpunaisessa pufferissa on vaan sitä jotain :----)))

   Poista
 4. Jos siulla on säilytystilaa, pakkaa kaikki muut laatikoihin, käytä adduja kunnes tahdot vaihtelua, ja lähde tutkimusmatkalle varastoon. Sit ne kaikki muut tuntuu ihan uusilta ja kivoilta! :-) Miun lemppari on 8, koska ah tuo paita ja ah tuo takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toihan on hyvä idea! Pitää tehdä toi heti tänään! Itseni tuntien tiedän että jos nyt luopuisin monista lenkkareista, tulisi pian tunne että hei tahtoo lisää :---D että parempi vaan säilyttää näitä mitä nyt jo omistaa. 8 on kyl kans kiva, pääsee mun top kolmoseen!

   Poista
 5. Hienoja asukokonaisuuksia! 9 on lemppari. Saanko udella, että mistä toi ihana harmaa pipo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon itseasiassa itse tuon harmaan pipo tehnyt :---) Täältä löytyy ohje siihen: http://www.fashionstatement.fi/2016/11/the-oversized-beanie-diy.html?m=1

   Poista
 6. Ihania asuja! Ehdottomasti lempparit on 1 ja 9!

  https://nea-amalia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Haa samat kuin mulla! :----))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates