• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

LACE BRALETTEVoitte valmistautua jo henkisesti siihen, että tätä vaaleanpunaista puffertakkia tulette näkemään muutamaan otteeseen täällä blogin puolella. En vaan voi vastustaa tän helppoutta ja kaikki mahdollisuuksia mitä tän stailaamisen kanssa on! Tämä tuntuu jotenkin avaavan todella monia eri mahdollisuuksia vaatteiden yhdistelemisen suhteen. Joko klassinen all black, rentoa farkkua ja villapaitaa, tai kuten tänään pitsiä! Melkein ajattelin että on vähän liikaa tyttömäinen pitsi ja vaaleanpunainen pufferi yhdessä, mutta what the hell! Ei edes ole! Bongasin tämän paidan, pitsisellä toppi-lisällä Zaran alesta ja en vaan millään voinut vastustaa. Se klassinen valkoinen teeppari, mutta something more! Tälläisenhän vois nyt helposti kasata itsekkin topista ja teepaidasta, mutta vaikka ajatuksen tasolla se on hieno idea, en koskaan todellisuudessa muista sitä toteuttaa. 

Tämäkään ei ehkä sitä mun perinteisimpää pukeutumista, mutta tykkään kuitenkin!

Allekirjoittanut on takaisin Suomessa, mikä tuntuu vähän hassulle. Tosin tätä varmaa lisää se, että kävin maanantaina viisaudenhampaan poistossa ja sen jälkeen olo on ollut vähän  niin ja näin haha. Itse toimenpide oli onneksi aika helppo ja nopeasti ohi, mutta tää aftergame on vähän jotain muuta. En pariin päivään oo oikein voinut syödä mitään ja pää on turvonnut ihan pallon muotoiseksi :---D Hirvittää ajatuskin, että tulossa on vielä kolme viisuria, jotka tulee aikanaan kiskoa irti. Ihanaa.

Voi johtua niistä särkylääkkeistä mitä nyt napsin kokoajan, mutta tämä kirjoittaminen ei oikein tunnu luonnistuvan. Eikä oikein mikään muukaan tavoitteellinen toiminta. Sen voin myös todeta, että elämä on aika tylsää kun ei voi kunnolla syödä. Ikävöin leipää ja pastaa niin kovasti!

4 kommenttia:

 1. Ihastuttava asu, sopii sulle tosi hyvin ja vitsit kuinka hyvin toi huulipuna sopii sulle!<3

  Itse oon niin hammaslääkärikammoinen että oikeesti ihan kauhulla odotan kun joudun viisaudenhampaiden poistoon, sillä ihan pelkkä hampaiden tarkastus saa vatsanpohjan kipristelemään...:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, ihana kuulla <3

   Eikä, hyvin se menee! Itse se toimenpide ei onneksi ollut kovin paha :---) Mä onneksi oon lapsena ravannut niin paljon hammaslääkärissä että oon tottunut jo siihen kaikkeen :---DD

   Poista
 2. Täydellinen! <3

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates