• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MY 5 MUST HAVE BEAUTY ESSENTIALSMitä tulee mun ihon- ja kauneudenhoitoon, voin paljastaa että vähemmän on enemmän. Oon todennut toimivaksi sen, että käytän mahdollisimman vähän tuotteita ihollani, sen sijaan että kokeilisin monia erilaisia tuotteita ja kerrostaisin niitä kasvoilleni. Yksi mihin haluan panostaa paljon, on kasvojen puhdistus ja viime aikoina olenkin ottanut itseäni sen suhteen niskasta kiinni. 

Musta on aina kiinnostavaa lukea muiden postauksia heidän must have- tuotteistaan, joten tässä olisi mun viisi tuotetta jota en vaihda. Voishan näitä kustua niiksi kuuluisiksi beauty-tips tuotteiksi!


Osaa näistä tuotteista oon käyttänyt kauemmin osaa vähän vähemmän aikaa, mutta kaikki on yhtä toimivia. Ainut mikä näistä ei ole kasvoille tai iholle suunnattu on mun luotto hopeashampoo. Niin kauan kuin pysyn vaalennetussa tukassa, tulen aivan varmasti tätä Fudgen hopeashampoota käyttämään. En itseasiassa ole kovin monia hopeashampoita testannut, jotta voisin siihen perustaa tämän shampoon paremmuuden, mutta laajan googlailun perusteella tämä on myös paras tuote. Voin kyllä allekirjoittaa tämän, tämä pitää todellakin mun tukan kylmänä ja jos oikein innostun tätä käyttämään, niin saavuttaa tällä melkein harmaan tukan. Yksi tällainen purkki on mulla kestänyt noin vuoden verran, pesen tukkaa sen verran harvakseltaan ja normaalissa käytössä lisään tätä normaalin shampoon sekaan, ettei vaikutus olisi niin tuju. Sitten vain vaahdotellaan normaalisti ja mä yleensä annan tämän vaikuttaa päässä muutaman minuutin ennen kuin huuhtelen pois. Eli jos sulla on kylmä blondi ja haluat pysyä sellaisena, tää on se tuote mikä sun tulee ottaa käyttöön!

Saippuaa kulmiin? What? Oli mun eka ajatus, kun tästä kikasta ekan kerran luin, en voinut uskoa, että se oikeasti toimisi. Mutta koska ajatus kuulosti niin naurettavan helpolle ja halvalle kulmavahalle, niin pakkohan sitä oli kokeilla. Ja arvatkaa mitä, se toimii oikeasti! Kulmista tulee heti tuuheammat ja ne pysyvät muodossaan paljon paremmin verrattuna vahaan mitä aiemmin käytin. Homma on hyvin yksinkertainen. Tarvitset jonkinlaisen kulmaharjan ja palasaippuan. Kostuta harjaa hiukan veden alla ja sen jälkeen hinkkaa sitä saippuaan, jotta harjaan jää saippuaa kiinni. Tämän jälkeen muotoile kulmat normaalisti. Jos haluat vielä lisätä väriä kulmiin, odota että ne on kuivuneet kokonaan! Mä esimerkiksi teen tämän mun meikkirutiinin alkuvaiheessa ja viimeistelen kulmat normaalisti viimeisenä. Tää saattaa kuulostaa huvittavalle, mä tiedän :---D Mutta testatkaa!

Mä oon kärsin kauan atooppisesta ihosta, joka saattaa aivan yllättäen kuivua ihan täysin. Oon jopa syönyt tähän ihoon kerran antibioottikuurin, koska se oli kuivuuksissaan vielä tulehtunut ja myös aika tukala. Weledan Skin Food rasva on mun saviour. Jos huomaan että iho edes vähän kuivuu ja punottaa, lisään tätä ja maailma on pelastettu jälleen. Toimii myös niissä akuuteissa tilanteissa, jolloin esimerkiksi koko kaula hilseilee ja on punainen. Been there, done that. Parasta tässä on se, että tämä toimii niin kuin kortisonivoide toimisi, mutta ilman sitä kortisonia. Eikä tää tuubi maksakaan kuin vain jotain kympin luokkaa ja löytyy ainakin Sokoksilta ja luontaistuotekaupoista. Eli jos ongelmana on juurikin älyttömän kuiva iho, saattaa tämä olla sun pelastus!Foreo Luna Go. Näin tämän Ida365-blogissa ja vaikka oonkin aika kova luu blogimarkkinoinnin suhteen, olin heti myyty. Mua ei edes hidastanut se, että tämä pikkuinen kasvoharja maksaa reippaat sata euroa. Kirjoitin alussa, että oon päättänyt panostaa mun kasvojen puhdistukseen kunnolla, ennen kuin on myöhäistä. Havahduin tänä syksynä siihen, että mun kasvojen pesurituaali oli pelkästään micellar-vedellä kastellulla vanulapulla pyyhkiminen. Eihän se nyt vaan voi olla tarpeeksi.

Oon pitkään ollut kiinnostunut jo kasvoharjoista, mutten oikein oo fiilistellyt yhtäkään niistä mitkä on olleet markkinoilla ennen Foreon harjoja. Mikä tämä sitten on? Kyseessä on kasvoharja, mutta sen sijaan että harjassa olisi oikeasti harjaksia (niin kuin muissa malleissa) on Lunassa vain pieniä muovisia nyppylöitä. Luna painetaan päälle, jolloin se värisee mikä tehostaa pesua kuin myös verenkiertoa. Käytännössä kastelen mun Lunan, lisään siihen vähän kasvojen puhdistusainetta ja hieron mun kasvot lävitse. Mulla on tapana puhdistaa ensin micellar-vedellä kasvot meikistä päällisin puolin ja jos oon oikein reippaalla päällä, pesen vielä tätä ennen kasvot normaalilla putsarilla. Lunalla pyörittely on siis mun puhdistusrituaalin joko toinen tai kolmas vaihe. 

Olin tietenkin vähän skeptinen tän suhteen, että miten tää nyt vois mitenkään parantaa mun ihoa, mutta pakko todeta, että oon huomannut eron. Ensinnäkin kasvot ovat väkisinkin puhtaammat, koska huolehdin niistä paremmin, mikä oli mun ensimmäinen tavoite tälle laitteelle. Koska tuote oli niin kallis, tuntuisi typerälle olla sitä käyttämättä. Mun kasvot tuntuu kimmoisammille ja näyttävät mun mielestä raikkaimmille kuin ennen tämän käyttöönottoa. Kasvoja ei myöskään ala kiristää pesun jälkeen, mikä mulle on muuten aina normaalia. Foreon sanotaan olevan myös paljon hygieenisempi ja kestävämpi käytössä verrattuna muihin kasvoharjoihin. En osaa sanoa toimiiko tämä kaikille, mutta mä oon nauttinut tämän käytöstä. Tuntuu miellyttävälle ja rentouttavalle pyöritellä tätä kasvoilla. Foreoita on monen kokoisia ja nämä ovat kaikki ladattavia, valitsin itselleni matkakokoisen Foreon, koska reissun päällä tulee usein oltua ja on ihanaa, että tämä on oikeasti vain kämmenen kokoinen gadget. 

Onko teistä kellään kokemuksia Foreosta? 


Viides tuote on näistä kaikista uusin tuttavuus, sain MayBeauty:ltä testiin heidän "The Incredible Face Geelin", joka on syväpuhdistava geeli. Tuote lupaa poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ihohuokosia, poistaa ylimääräisen rasvan ja talin iholta ja lisäksi vielä antaa puhtaan ja pehmeän ihon. En ole koskaan ennen testannut vastaavanlaista tuotetta, vaan olen juurikin pitäytynyt kasvokuorinnoissa ja naamioissa. 

Oma iho, varsinkin talvisin, näyttää vähän elottomalle ja tylsälle. Iho ei millään hehku samalla tavalla kuin kesällä ja epäpuhtauksia tuntuu tulevan paljon vauhdikkaammin varsinkin leuan ja nenän alueelle. Kasvokuorintoja käyttäessä ei koskaan oikein ole varmuutta, että tehoaako ne todella, vai pyöritelläänkö tässä muuten vain kahvinpuruja kasvoilla. Tämän lisäksi oon aina skeptinen vahvojen tuotteiden ja kuorintojen suhteen. Pelkään että atooppinen iho iskee takaisin. 
Kuten ylläolevasta kuvasta voi bongatakin, on iho vähän elottoman näköinen ja laikukas. Oon onnellinen, koska mun iho on muuten hyvässä kunnossa, eikä epäpuhtauksia ole niin paljon kuin ennen. Geeli itsessään on söpön vaaleanpunaista ja tuoksuu hyvälle. Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan siten, että geeli levitellään kasvoille pyörivin liikkein ja ihmetellään kaikkea sitä töhnää mitä naamasta irtoaa. 

En ollut uskoa, kun ensimmäisen kerran tätä kasvoilleni levitin, että tämä tuote toimii NÄIN hyvin. On hämmästyttävää, että pelkkä geeli voi näin poistaa kuollutta ihosolukkoa, että se jää ihon pinnalle ja sormiin (kuten alla näkyy). Tuote tuntuu kasvoilla hellävaraiselle ja miellyttävälle, mutta uskon jos kasvoilla on hyvin kuivia kohtia, voi tuote niissä vähän tuntua enemmän? Kun kasvot on kokonaan käsitelty, tulee geelin ja ihon jämät pestä pois lämpimällä vedellä ja pienellä määrällä puhdistusainetta. Huomasin että pelkkä vesi ei aina tuntunut pesevän kaikkea pois.  


Tämän jälkeen, ihme kyllä, mun iho ei alkanut kiristelemään ja rasvaa kasvoille levittäessä kasvot tuntuvat todellakin pehmeimmille ja "uudemmille"! Itse tekisin tämän hoidon omalle iholle noin viikon kahden välein, silloin kun iho kaipaa todellista piristystä ja hoitoa. Tuskin kannattaa joka viikko kuoria ihosta kuivat ihosolut pois kuitenkaan. Ihohuokoset tuntuu pienemmille ja leuan ja nenän alueen epäpuhtaudet väheni huomattavasti. Mun iho näyttää mun mielestä paljon eloisammalle ja vähän tasaisemmalle. Uskon että jos tätä jatkaa säännöllisesti, vaikutukset näkyvät vielä enemmän. Mä voin vain lämpimästi tätä suositella, tää jää ainakin mun ihonhoitoon pysyvästi!


Jos kiinnostuit tästä tuotteesta niin koodilla reettagel saa tästä tuotteesta 30% alennuksen!


4 kommenttia:

 1. Anonyymi24/2/17

  Uuu! En ookkaan vielä testannut tota maybeautyn kasvogeeliä. Se musta naamio on kyllä ihan superi, täytyy kokeilla tätäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi kasvogeeli oli kyllä itselle tosi toimiva! muutenkin oon tykännyt paljon maybeautyn tuotteista :---)))

   Poista
 2. Anonyymi28/2/17

  Kokeilin tätä ja kyllä yllätti :o hirveä määrä kuonaa irtosi kun hetken aikaa pyöritteli kasvoilla, kantsii testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha sama homma täällä! Ainkakin tietää että toimii :---))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates