• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SKAM NOORAYou look like Noora from SKAM. Näytät ihan SKAM:n Nooralta! 

Olen tainnut nyt viimeisen vuoden aikana kuulla tämän lausahduksen niin monta kertaa, ettei kahden käden sormet riitä niiden laskemiseen. Multa on myös kysytty, että olenko varta vasten leikannut ja värjännyt hiukseni samanlaiseksi kuin Nooralla (tämä on ilmeisesti ihan yleistä ainakin Norjassa), johon olen vakavalla naamalla todennut, että mulla oli tämä tyyli ensin ja Nooran tyyli tähän sarjaan on kopioitu multa. Mulla kun nyt sattuu itseasiassa olla myös tapana käyttää punaista huulipunaa ja meidän tyyli pukeutua, ei myöskään eroa kovin paljoa. Löytyy vintage mom-farkkuja, isoja poolokauluksellisia neuleita ja oversized trenssejä ja villakangastakkeja. Ja no tietenkin nämä hiukset! Voi tosin olla, että meillä on kasvoissakin jotain samoja piirteitä, koska niin moni tosiaankin on tämän faktan minulle todennut, ettei se vaan voi johtua hiuksista.

Uskon että varsinkin kun SKAM on saanut paljon suosiota myös Suomessa, ettei nämä kommentit ainakaan vähene hahah… Mutta! Kohteliaisuutena otan tämän tietenkin! Olen ehkä vähän imarreltu aina kun minua Nooraan verrataan ;-----)

Tämä asu on vähän inspiroitunut hänen tyylistään, vaikkakin täytyy kyllä sanoa, että minun normaalit asut aika hyvin imitoi hänelle kehitettyä tyyliä. Tai kummin päin sitten tätä ajatteleekaan. Aloin tällä viikolla ihmetellä, että miksi blogiin päätyy koko ajan enemmän lukijoita vauva.fi sivuilta, mutta kun löysin keskustelun missä oli minun blogin linkki, yllätyinkin hyvin positiivisesti. Keskustelussa juurikin puhuttiin SKAM:n hahmojen tyyleistä ja siitä miten ne onkin niin ajankohtaisia ja tultiin siihen lopputulokseen että inspiraatiota on haettu varmaan blogeista ja siitä mikä on oikeasti pinnalla nuorison keskuudessa trendeistä. Mukaan tähän pohdintaan olikin sitten linkattu minun blogi ja Pupulandia-blogi esimerkkeinä tästä tyylistä!

Minä olen tietenkin katsonut SKAM:a, löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita (niiden muutaman lisäksi jotka on tästä jo minulle kommentoinut!)? Mitä mieltä olette tästä yhdennäköisyydestä? :----D16 kommenttia:

 1. siis! katoin skamin vasta pari viikkoa sitten ja oon siitä asti pohtinu tota teidän yhdennäköisyyttä! en vaan uskaltanu kommentoida asiasta kun aattelin että kuulet siitä jo ihan kyllästymiseen asti. :D ootko kaduilla huomannu saavas pitkiä katseita ihmisiltä, jotka mahdollisesti tosta yhdennäköisyydestä hämmentyis? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo, et oo eka joka on tän yhdennäköisyyden bongannut :----D Mut otan tän kyl kohteliasuutena! Eilen olin vähän sitä mieltä että pari tyttöö jäi tuijottamaan pitkään, mut en sitten tiiä mistä se johtui :----DD Ei sentään kukaan kadulla oo pysäyttänyt haha

   Poista
 2. Hahah myönnän että oot tullut ekana mieleen SKAMin Noorasta! :D Loistava sarja muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kuin hauskaa kuulla :----D No niin on!

   Poista
 3. Anonyymi1/2/17

  Hahah ekan kerran kun Skamia katsoin, tuli mieleen et ootkohan sä sittenkin lähtenyt norjaan näyttelemään :--D mutta huvittava miten suuri yhdennäköisyys teillä on, upeita molemmat! Skamia on siis katseltu ja nykyään yhä useammin sun blogissakin tulee vieriltua, tykkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha eikääää :-----D Se nyt ois ollutkin! mut ihana kuulla :----) Mä en jotenkaan itse aluksi ajatellut yhtään että oltaisiin samannäköisiä, mutta pakko se on kai myöntää!

   Poista
 4. Mä en ole vielä ennättänyt katsoa koko sarjaa vaikka sitä hypetetäänkin niin ahkerasti! En siis osaa tuohon yhdennäköisyyteen nyt kyllä heittää minkäänlaista kommenttia, haha :-D Mutta aivan ihana asu <3

  http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit voit palata kertomaan, kun oot saanut katsottua SKAMIN :----D Se on kyllä katsomisen arvoinen! Kiitos<3

   Poista
 5. en oo kuullutkaan koko sarjasta, mutta oli ihan pakko googlettaa tää skamin noora. ja voi jestas miten saman näköisiä ootte!! :D parissa kuvassa olin aivan varma, että sä oot niissä. teidän hiustyyli on tosi samanlainen, pukeutumistyyli ilmeisesti myös ja kasvoissakin on paljon samaa. huh mikä yhdennäköisyys! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaa eikä, tätä oon just kuullut :----DD En jotenkaan itse tätä eka ajatellutkaan kun katsoin Skamia, vasta sen jälkeen kun tästä alkoi monet mulle toteamaan! Pakko meissä sit olla samaa näköäkin, ihan kasvoissa koska en usko että pelkän tukan perusteella näin moni olisi tätä mieltä :---P

   Poista
 6. Anonyymi2/2/17

  Aika hassua miten paljon voi ihmisten mielipiteet/näkemykset erota koska mä en näe esim kasvoissa juuri mitään samaa, ja ainakin muoto on aivan eri. Mut tyyli ja hiukset kyl mätsää täysin Nooraan, se on totta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon kanssa ollut sitä mieltä etten oikein erota tätä yhdennäköisyyttä :---D Mut kai se että tyyli ja hiukset on jo niin samansuuntaiset, tekee jo paljon!

   Poista
 7. Mä oon kattonut Skamia ja mullakin tuli heti Noorasta mieleen sut! Tykkään teidän molempien pukeutumistyylistä ja hiuksista tosi paljon, heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä meillä yllättävän samantyyliset :---D Mut kiva kuulla!

   Poista
 8. Emma3/2/17

  Mä oon kuullu itseasiassa ite tota samaa! mun kaverin mielestä sen lisäks et näytän nooralta on mulla samanlaiset eleet ja jopa kävelytyyli :D oli pakko sit alkaa kattoon sitä sarjaa tän jälkeen että huomaanko ite mitään yhtäläisyyksiä ja tunnistan kyllä yhen ilmeen ainakin mikä meillä on samanlainen mut en sit muuten ihan tajua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haa en ole siis ainut! :----D Mulla sentään ei oo mennyt noin pitkälle yhdennäköisyys/oloisuus hah! voi olla että itse sitä on vaikeampi nähdä, mitä muut sitten näkee helpommin yhtäläisyyksinä.

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates