• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NUDE MOMENT


Tämä teeppari spagettiolkaimien alla look, voisi hyvinkin olla ala-asteelta. Muistelen että neljännen luokan luokkakuvassakin mulla on valkoinen teepaita ja sen päällä tummansininen spagettiolkain toppi :-D Rakastin sitä tyyliä jo silloin, joten ehkä siksi se iskee jälleen nyt uudelleen! Huippua on se, että miten lisäämällä teepaidan mekon alle saa aikaan hyvinkin arkisen asukokonaisuuden ja tuplaa juhlamekkojen käyttömahdollisuudet. Jos pitäisi valita lemppari väri-väri tällä hetkellä, niin ei varmaan ole vaikea arvata mikä se olisi. Minä kaikkien muiden joukossa, olen hullaantunut vaaleanpunaiseen. Valkoinen ja vaaleanpunainen taitaa olla match made in heaven. 

Snäpissä mua seuraavat (retsq) tietävät että oon valvonut tällä viikolla monta yötä hiihtoja katsellen. Ehkä vähän liian monta. Mä oon todellakin 100% hiihtofani ja rakastan katsoa hiihtokisoja :-D Vois aatella että vähän hidastaisi intoa se fakta, että kisat käydään keskellä yötä, mutta ei. Oon ehkä vielä enemmän niistä innoissani sen vuoksi! Ja tietty menestys mitä nyt on kisoissa tullut kannustaa katsomaan vielä enemmän. Voi tosin olla että seuraavina öinä pitää mennä nukkumaan ja herätä keskellä yötä katsomaan kisoja, koska lähetykset tulee täällä niin myöhään aamuyöstä. Ainut negatiivinen puoli on vaan se, että talo herää täällä seiskan pintaan ja sen takia jää yöunet väähän lyhkäiseksi. Nämä kisat koituu mun kohtaloksi, huvittavaa että lomalla oon enemmän univelassa kuin vaikka töissä käydessä haha...

Tämä viikko on mennyt ihan hurjan nopeaa taas, jos viikot kuluu tätä vauhtia, tää reissu on ohi ennenkuin huomaankaan. Päivät lähinnä kuluu rannalla loikoillessa, uimassa ja half-boardilla räpeltäessä. Tuntuu että täällä aika kuluu asioissa paljon nopeammin, paikasta toiseen ajamiseen tuntuu menevän tuhottomasti aikaa, kuin myös ruokakaupassa käymiseen. Yhtäkkiä huomaa että kello onkin kolme, vaikka tuntuu että vasta juuri heräsi. Täällä tosiaan mennään vähän liian kovaa vauhtia myös syksyä kohti, joten nyt pitää ottaa kaikki irti näistä hyvistä keleistä. Toisaalta joka toinen ihminen sanoo että hyvä sää jatkuu myös huhtikuun lävitse, kun taas joka toinen sanoo että huhtikuussa all hell breaks loose ja sää on kaukana kauniista :----D Saa nähdä miten käy todellisuudessa, mutta nyt ainakin tuntuu siltä ettei ole yhtään aikaa tuhlattavana! Muutenkin oon henkilönä vähän sellainen suorittaja. En oikein osaa tälläisessä kohteessa makoilla liian pitkään paikoillaan vaan tulee pakottava tarve lähteä tutkimaan ja näkemään uutta koko ajan. Onneksi viikonlopuksi on suunnitelmia jo valmiina uuden näkemiseen ja kokemiseen! 

Asukuvissa syksyn lähestyminen tarkoittaa myös sitä, että nyt ensin varmasti kesäisempää settiä, kun taas huhtikuussa keväisempää/syksyisempää! Mikä tietty sopii hyvin myös teille, Suomen kevättä  ja asuinspiraatiota ajatellen :--))

2 kommenttia:

 1. Siis kuinka hyvältä ja raikkaalta toi nude mekko voikaan näyttää näin puettuna! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kiitos! Tykkäsin kans tosi paljon tästä kombosta ja siitä miten paljon toi teeppari muuttaakaan tätä mekkoa rennommaksi ja raikkaammaksi!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates