• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SUNSET HUNTER


Uskomaton auringonlasku. Täällä jokainen auringonlasku minkä pääsee todistamaan vetää ihan sanattomaksi. Oltiin ajettu jo viimeiset seitsemän tuntia takaisin Christchurchiin etelä-saaren pohjoisosasta, mutta pakko oli pysäyttää tienvarteen todistamaan tätä hetkeä. Vähän harmitti että päällä ei ollut mitään tämän hienompaa, mutta onhan tää kauluspaita mekko sentään nyt parempi kuin verkkarit, mitkä mulla on yleensä jalassa automatkoilla :----D 

Addut ja kauluspaitamekko on ihan todellisuudessa ihan loistava kombo. Just mun näköinen.  

Vaikka matkaa Christchurchistä Golden Bayhin on 'vain' reilut 500 kilometriä, tarkoittaa se kuitenkin ajotunteina yli 7 tuntia autossa istumista. Suomessa ja Euroopassa sitä on tottunut siihen ajatukseen, että 100 kilometriä on yhtä kuin yksi tunti, mutta täällä todellisuus on jotain ihan muuta. Vaikka tuntuu että pääsee etenemään ihan reippaasti autolla, yllättäen aikaa onkin kulunut jo tuplasti se mitä luuli. Selvää tietenkin on että vuorten yli ajaessa (jotka kulkee kesekellä saarta) menee enemmän aikaa matkustamiseen, mutta jotenkin se aina yllättää. Matkamukavuutta ei ehkä myöskään lisää se, että saan istua takapenkillä kahden siskoni kanssa :---D Voin mainita, että yhdeksän tuntia ihanien siskojeni kanssa autossa voi tuntua melkein tuplasti pidemmälle. 

Onneksi oon maailman etevin autossa nukkuja, mua alkaa väsyttämään jo viiden minuutin ajon jälkeen ja voin nukkua onnellisena pitkiäkin pätkiä autossa tai lentokoneessa. Epäilen että mun vanhemmat ajeluttivat mua niin paljon vauvana, että sen vuoksi mulla aina tulee uni silmään nyt aikuisenakin kun oon kyydissä! Oon ehkä maailman huonoin apukuski, koska väkisinkin mä nukahdan kyytiin jossain vaiheessa :'----DD

Jos CV:een pitäisi laittaa yksi ei niin vakavasti otettava skill, niin mä laittaisin nukkumisen. Missä vain, milloin vain. Mä yleensä aina nukun yöni hyvin ja nukahdan viiden minuutin sisällä siitä kun laitan silmät kiinni. Jos menee enemmän kuin viisi minuuttia nukahtamiseen, niin uskon että mulla on uniongelmia. Ei oo ehkä parempaa taitoa kuin nukkuminen. 

Mutta niin, oon nimennyt itseni sunset hunter:ksi :--D Tuntuu että voisin täyttää ig-fiidini (@reettachristina) pelkillä auringonlaskukuvilla! Ei turhaan sitä sanota että golden hour on paras aika kuvaamiseen, tosin tämä näissä kuvissa taitaa olla jo pink-hour. Kuvat suoraan kameran muistikortilta on jo ihan maagisia. 

8 kommenttia:

 1. Aaaaa :D Sun blogi ja insta ja snäppi on kyllä nyt tän reissun ajan ollut ihan parasta! Ihan käsittämättömän upean olonen reissu teillä siellä! Just sellanen, minkä ite haluais kokea :) Haluaisin nykyisin vaan reissuja, mistä vuokrais auton ja kiertelis kaikkia ihania paikkoja eikä vaan niin, että pörräis jossain keskusta-alueella ja liikkuis julkisilla.. Mutta onhan jälkimmäinen silleen paljon helpompaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Pelottaakin sitten se kotiinpaluu kun kaikkien taso laskee alaspäin :-----DD Tää reissu on kyllä ollut niin niin mahtava ja paras! Oon samaa mieltä että tälläinen roadtrippaaminen on ehkä se mikä iskee nyt itseen eniten, vaikkakin vaatii vähän enemmän suunnittelua! En kyllä sanois ei NYCin matkalle mutta haavekohteet on kyllä lähinnä luontokohteita atm :---))

   Poista
 2. Niiin kauniita kuvia! Että mä oon kateellinen kun sä oot siellä maapallon toisella puolella ja laittelet aina niin kivoja kuvia näytille, for real nää kuvat on kuin jostakin ammattilaisen portfoliosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääk kiitos kiitos!!! Pitää välittää äidille terkut, usein nämä kuvat mitkä on musta on hänen käsialaa :---)) Mut täällä on ihan mahtavaa, olisin itsekkin kateellinen jos en olisi itse täällä haha!

   Poista
 3. Anonyymi27/3/17

  Hei mikä sun snäppi on?

  VastaaPoista
 4. Oooooo kuinka ihania auringonlaskukuvia!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!<3 Tää auringonlasku oli kyllä maaginen :--))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates