• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

TOTUUS KUVIEN TAKAAOon halunnut jo hetken aikaa paljastaa "totuuksia kuvien takaa", mutta tuntuu ettei mun kuvien kulisseissa oikein koskaan mitään jännittävää tapahdu. Ainakaan mitään raportoimisen arvoista. En oo ihan varma onko tää tarina näistä kuvista kertomusen arvoinen ja se saattaa olla vähän TMI (too much information), mutta menkööt. 

Oltiin juuri ennen näiden kuvien ottoa tultu takaisin grilli-juhlista ja olin jo paluumatkalla autossa vähän miettinyt että vähän hassu olo. Asu oli kuitenki mun mielestä niin kiva, että halusin sen kuvata blogiin julkaistavaksi. Oon ihastunut niin palavasti off-the-shoulder tyyliin! Ihan paras paita/mekko päiviin jolloin on paljon ulkona auringossa, koska tästä ei jää ikäviä rajoja olkapäihin, kuten muista topeista :----D Toivottavasti tämä trendi on vieläkin trendi tänä kesänä, koska mä näin mattimöyhäisenä oon vasta nyt päässyt siihen mukaan haha! Vaikka oonkin vannoutunut farkkushortsi-tyttö, on kuumina päivinä rennot puvunhousujen tapaiset shortsit ihan huippu vaihtoehto, ei hiosta läheskään niin paljon ja varsinkin valkoisina ne on ihanan vilpoiset. 

Tää kokonaisuus ei ehkä oo sitä ihan ominta mua, ollen aika tyttömäinen ja suloinen, mutta tykkään tästä tosi paljon! Loose-on-loose näyttää vieläkin mun silmään hyvälle ja valkoinen ja sininen on värikombo joka toimii aina. Brikenstockit ja pyöreät aurinkolasit alkaa olla mun tunnus-ominaisuus.

Kun otin näitä kuvia, tuli koko ajan vähän huonompi olo, mikä kyllä näkyy kuvissa siinä, ettei paljon hymyä kameralle irronnut haha. En myöskään jaksanut kuin muutaman kuvan napsaista ja noin viisi minuuttia sen jälkeen kun oli nämä kuvat napannut halailin jo vessanpönttöä. Näistä kuvista sitä ei koskaan arvaisi, että olin ilmeisesti syönyt jotain itselle huonoa ja loppuilta meni vähän toisissa merkeissä :----D

Ei se elämä aina täälläkään suunnalla oo niin glamouria ja todellisuudessa kuvien takana saattaa olla jos minkälaista tarinaa tai kuvien rajojen taakse saattaa hyvinkin piiloutua paljon. Kuvat kun kertovat vain lyhyen hetken välähdyksen ja kuvia valitessa valitaan aina se mitä halutaan näyttää, mutta myös se mitä halutaan jättää näyttämättä. Mä tietenkin aina asupostauksiin ja itsestäni julkaistaviin kuviin valitsen ne parhaat otokset jotka imartelevat joko mua tai asua parhaiten. Samasta kuvasarjasta voi hyvinkin löytyä kaksi täysin eri maailmasta olevaa kuvaa, toinen on #goals kun taas toinen on hyvinkin epäimarteleva ja joutuu roskakoriin. Vaikka teen itse tätä valintaa päivittäin, saatan hyvinkin unohtaa sen, että myös muiden julkaisemat kuvat on vain niitä parhaita, eivätkä hekään todellisuudessa näytä aina tuolta. 

Ajatus lähti ihan selkeästi tästä aiheesta rönsyilemään, koska tämä on musta aika tärkeä aihe. En oikein tiedä miten tätä voisi havainnollistaa parhaiten, koska tietenkään en haluaisi itsestäni julkaista näytille niitä "kamalimpia" kuvia :---D Mä en sano, että on väärää valita ne parhaimmat kuvat ja tietenkin myös katsojan vastuulla on sen muistaminen, ettei kuva kerro aina totuutta, vaikka se kertookin enemmän kuin tuhat sanaa. Enkä edes ala lisäämään tähän kommenttia kuvankäsittelystä. 

Mitä ootte mieltä, kiinnostaisiko teitä tarinat kuvien takaa? Tai vertailut niistä "onnistuneista" ja "epäonnistuneista" kuvista samalta hetkeltä? :--) 

6 kommenttia:

 1. Siis just tuollainen onnistuneiden ja epäonnistuneiden kuvien esitteleminen voisi nostaa jonkun, suluissa vaikka mun itsetuntoa, kun ymmärtää, että teillä täydellisyyksilläkin tulee epäonnistuneita kuvia!! Itsellänihän pääsee melkein itku kun huomaa että niistä kuudestasadasta kuvasta ehkä kaksi on onnistuneita!

  Toteuta myös postaus, miten saada hyviä asukuvia tai miten poseerata kuvissa, suluissa ellei sulla jo löydy sellaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää laittaa toteutukseen sellainen postaus, koska totuus on just se, että aina sieltä löytyy myös niitä epäonnistuneita kuvia! Ja usein tuntuu myös että niitä on enemmän kuin niitä onnistuneita. Haluan olla realistinen täällä blogin puolella, mutta tietenkin kynnys julkaista huonoja kuvia itsestään tänne kaikkien nähtäville on vähän pelottavaa :---D

   Tää on myös hyvä idea! Sillä että tuntee ne omat "vahvuudet" pystyy onnistumaan kuvissa useimmin, joten mä koitan rakentaa tämän ympärille tulevaisuudessa jotain postausta :--)

   Poista
 2. Anonyymi7/3/17

  Sun asu näyttää niin hienolta ja ehdottomasti lisää tällaisia postauksia, tällaset tarinat on yleensä niitä kaikkein hauskimpia kun se ei ole sitä kiiltokuvaa! :) Ihana rusketus sulla kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehe hyvä kuulla, että se oikea arki on kiinnostavaa, koska välillä epäilen että onko mun arjessa mitään kerrottavaa :----D

   Poista
 3. Voi ei, ikäviä tollaset ruoka-huono-olo jutut :( Mutta ei kyllä todellakaan näistä kuvista arvaisi! :D Kiinnostaa kyllä tarinat kuvien takaa ja noi vertailut :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä :--( mut onneksi meni aika nopeasti ohitse! Sitä just naureskelinkin itselle, että viisi minuuttia ennen otin vielä kuvia itsestäni :----D Mä laitan noi postausideat korvan taakse ja toteutukseen mahd pian!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates