• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

KEVÄÄN EKAT MERKIT PUKEUTUMISESSA


Vaikka täällä Uudessa-Seelannissa mennään kohti syksyä, tuntuu jotenkin pukeutuminen siitä huolimatta keväiselle. En tiedä onko mun aivot vaan sekaisin siitä, että miten ihmeessä voisi tulla syksy huhtikuussa, vai oonko vain asennoitunut siihen, että kevätkesä on just nyt. Jokatapauksessa, sopii tää ylläoleva asu mun mielestä niin kevääseen kuin syksyynkin. Miten sen nyt ottaa. Talven jälkeen mun mielestä parhaimpia juttuja pukeutumisen suhteen on ehdottomasti paljaat nilkat ja revityt farkut! Väkisin yritän aina talvisinkin revittyjä farkkuja pitää, mutta ehkä opin tänä vuonna että ei ne revityt farkut oo todellakaan niiden jäätyneiden reisien arvoiset. Saatoin myös joskus nuorempana ja tyhmempänä tepastella paljain nilkoin, mutta hulluuttahan sekin on. Onneksi näin kun ikää on jo 24-vuotta, sitä oppii tärkeimmät asiat. Paljaat nilkat ja reivityt farkut vasta keväällä :----D 

Tän kevään yksi trendeistä ilmeisesti on valkosiniraidalliset paidat, joita oon rakastanut jo vaikka kuinka monta vuotta. Niitä siis löytyy kaapista jo muutama ennestään. Onneksi off-shoulder menee vielä tänäkin kesänä ihan trendistä mun mielestä, koska tää kombo off-shoulder paidan ja rentojen farkkujen kanssa on mun mielestä ihan killer! Leikkelin näiden(kin) farkkujen lahkeet joskus tän talven aikana repaleisiksi ja se näyttää hyvinkin ajankohtaiselle edelleen. Varsinkin niiden paljaiden nilkkojen kanssa! Revityt lahkeet, paljaat nilkat ja loaferit. Loaferit on varmasti yksi "trendi" joka on jäänyt pysyäkseen. En koskaan oikein oo ollut ballerina-tyttöjä, vaan ehdottomasti loaferit on enemmän mun juttu! Tuo paljon enemmän särmää asuun kuin asuun, mutta samalla rentoutta ja klassisuutta. Kantapäästä avoimet mules tohvelit vaikuttaa vähän lyhyemmältä trendiltä, mutta uskon että investointi hyviin nahkaloafereihin kannattaa. Rakastan näitä mun omia pappakenkiä :--D Minimalistinen koristelu on just eikä melkein ja noh, mikä parasta, näistä en saa rakkoja. Oon tietenkin ihastunut niihin Guccin loafereihin, kuten kaikki muutkin, mutta en raaski niitä tietenkään itselleni ostaa. Sen vuoksi en halunnut mitään muitakaan loafereita samoilla ykityiskohdilla, vaikka niitä on aika monet tullut vastaan. En halua tyytyä second bestiin, tai myöskään kävellä ns. kopioissa. Sen vuoksi näiden hyvin klassinen (ja varmasti jostain inspiroitunut) detaljee oli just hyvä.

En oo koskaan ymmärtänyt villapaitoja tai muita paitoja, jotka on off shoulder mallisia tai joissa on cold shoulder leikkaus. Mitä järkeä siinä on? Eikö niissä muka palellu talvisin :---D Tän vuoksi mun mielestä off-shoulder kuuluu kevääseen ja kesään, ja siksi on ihan selkeä kevään merkki. En oikein osaa käyttää takkeja tän mallisten paitojen kanssa, joten pitää olla aika lämmintä että mut näkee näissä paidoissa. Mutta jos vielä viime kesänä en oikein ollut varma tästä trendistä, niin nyt oon ihan myyty. Uskon että tätä paitaa tullaan näkemään aika monessa asussa vielä tänä kesänä :---) Toimii niin shortsien kuin farkkujenkin kanssa, joten miksei vaikka farkkuhameen tai suorien housujenkin parina. Ehdottomasti ensikerralla testaukseen. 

Tää on yllättäen aika tyttömäinen asu mun päällä, huulipunineen kaikkineen, mitä ootte mieltä. Toimiiko vaiko ei? :----)

4 kommenttia:

 1. Toimii! Paidan vaaleus tuo myös kivasti esiin sun päivittyneen sävyn ihossa :-) Tykkään myös noista loafereista, jotenkin se että niitä voi kutsua pappakengiksi kertoo sen olennaisen: ne on mukavat! Eihän papat epämukavia kenkiä käyttäisikään :D Ja siitä huolimatta kauniit, perfect combo :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla! Haha sepä, nää on ihan super hyvät jalkaan! Pappakengät on best :---D

   Poista
 2. Oioi miten ihania kuvia! Toimii todellakin. :-)

  -ss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos! Vaikka tää tyttömäinen asu onkin, tuntu se jotenkin kuitenkin multa :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates