• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

TEEPAITA MEKON ALLAMä tiedän että monille tämä teepaita mekon alla kombo ei ole se mieluisin. Lusekelen muista blogeista usein näitä IN/OUT listauksia ja tämä kerrospukeminen päätyy joka paikassa sinne OUT-listalle haha. Kyllähän mä sen ymmärrän miksi, uskon että tää jakaa mielipiteitä. Mä taas tykkään! Näitä kokonaisuuksia on näkynyt ehkä noin vajaan vuoden Instaramissa ja blogeissa ja oon oman lusikkanikin soppaan laittanut muutamaan otteeseen. Nämä edelliset asut löytyy täältä ja täältä!

Parasta tässä yhdistelmässä on ehkä se, että sen myötä on melkein rajaton mahdollisuus yhdistelyyn. Musta on loistavaa, että juhlavalle mekolle saa uusia käyttökertoja. Toiseksi parasta on ne ala-aste vibat. Oon jo vähän pidempään etsinyt sitä just hyvää mustaa slip-on mekkoa, mutta en oo siihen(kään) halunnut sijoittaa kovin montaa kymppiä. Onneksi bongasin tän mekon täältä Uudesta-Seelannista vain kymmenellä dollarilla! Vähän vielä sovituskopissa arvoin juupas eipäs tän mekon kanssa, kunnes myyjä tuli varta vasten sanomaan että yeaah girl you can pull this off! Taidan olla vähän sucker kehuille, koska sitten päätin heti tän ostaa :----D En tiedä onko toi täällä käytössä vain myyntikikkana, mutta ainakin muhun suomalaisena tehoaa kehut heti, koska harvoin Suomessa niitä vaatekaupoissakaan saa. En osaa yhtään siis arvioida oliko ne kehut aitoja vai pelkästään small-talkia. Tosin toinen myyjä vielä kassalla totesi mulle, että he olivat tämän ensimmäisen kanssa puhuneet että vitsit tää mekko näyttää kivalta mun päällä ja onneksi otin sen! 

Vitsit, ton vuoksi olin koko loppu päivän yhtä hymyä. Kehu on niin pieni juttu, mutta saattaa muuttaa jonkun toisen päivän täysin :---))

Tämä mekko tämän asukokonaisuuden lisäksi toimii kyllä loistavasti myös little-black-dress asemassa, vaikka harvoin mä taidan mihinkään juhlaviin tilaisuuksiin päätyä haha. Tän vuoksi on mielekästä pitää näitä juhlavaatteita ihan vain arkenakin. 

Ainiin, ehkä vielä pari sanaa tästä kuvauslokaatiosta! Christchurchissä on paljon graffiteja ja tää on niistä varmaan kaikista isoin ja näyttävin. Se on kooltaan yhden hallin takaseinän mittainen ja hyvinkin vaikuttava. Lähdettiin vartavasten tätä etsimään yksi päivä ja käveltiin tyynesti ohitse sitä huomaamatta. Seuraavan korttelin kulmassa oltiin vähän ymmällään että missä tää nyt on, koska luulisi että se ois aika helppo bongata. Googlailun jälkeen sain lokaation selville, ja kun käännyttiin takaisin tulo suuntaan, siinä se oli, ihan meidän nenän edessä :---D Joskus pitää muistaa katsoa taaskepäin, eikä vain painella eteenpäin haha. 

Nyt sitten se ratkaiseva kysymys; lämpenettekö te teepaidoille mekkojen alla? Vai onko ehdoton NONO?

8 kommenttia:

 1. Toi on kyl niin totta et monet sanoo hyi tolle yhdistelmälle. Mun mielestä toi taas näyttää tosi kivalta, sun päällä näyttää hyvältä, mut mulle tää ei sopis. Muutamaan otteeseen käyny nii et vaate joka on näyttäny tosi kivalta jonkun toisen päällä ei oo sitten sopinut mun tyyliini.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla! Olin kanssa ensin vähän skeptinen että sopiiko tää mulle, mutta nyt oon kyllä lämmennyt tälle! Mulle käy kanssa usein että ihastelen jotain tiettyä vaatetta muilla, mutta tiedän ettei se omaan tyyliin käy :---p Toisaalta hyvä että tietää oman tyylinsä, niin ei ainakaan tule ostettua "turhaan" juttuja joita ei ehkä niin paljon pitäisikään!

   Poista
 2. Tosi upee toi tausta!! Mä oon vähän siinä rajalla, tykkäänkö t-paita+mekko -kombosta vai en, mutta sun päällä tuo näyttää kyllä todella hyvältä! Meinasinki kysyä mistä tuo mekko on, mutta Uusi-Seelanti on ehkä vähän liian kaukana... :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kiitos! Mäkin olin eka että hmm en oikein tiedä tän trendin suhteen, mutta nyt oon lämmennyt! Tykkään just siitä, että tälläi voi käyttää juhlamekkoja vähän useammin! Haha tää on kyllä ehkä vähän kaukana, mutta eiköhän samantapaisia löytyisi ihan h&m tai bikbok? :--)

   Poista
 3. En henkilökohtaisesti lämpene tälle ajatukselle pukea itse päälle tätä komboa, koska se tosiaan tuo mulla mieleen ne ala-asteajat :'D mutta en lyö tätä suoraan maahan, sillä joillekin tää tyyli sopii taas todella hyvin ja sä oot yksi niistä!:) Nää on niin niitä mielipidekysymyksiä, mut minkäs teet, heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulle kanssa tulee ala-aste ajat mieleen, mutta yllättäenkin sillai hyvällä tapaa :---D Hassua miten tää trendi jakaa tosi paljon mielipiteitä! Usein ei mun asut kovin paljoa jaa mielipiteitä, taitaa olla niin tavis kokonaisuuksia haha :---DD

   Poista
 4. Itseäni toi kombo ei pukisi ollenkaan, mutta sulle t-paita+mekko yhdistelmä on oikeasti ihan nappi valinta! Miten aina kaikki vaatteet näyttää niin hyvältä sun päällä hahah :D♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Ei sentään kaikki näytä, tarkoin valitut vain :---D ♥

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates