• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

VAATEKAAPISTANI PUUTTUU YLÄOSATKirjoittelin teille jo toisten asukuvien yhteydessä, että boyfriend malliset teepparit tai ihan vain ne miesten osastolta ostetut teepaidat on hurmanneet mut täysin. Tuntuu että ne tekee asusta kuin asusta mielenkiintoisemman ja sopii yllättäen melkein kaiken kanssa. Niin farkkushortsien kuin valkoisten puvunhousujenkin kanssa. Rento boyfriend teeppari tekee tästäkin asusta mun mielestä paljon mielenkiintoisemman, verrattuna siihen että olisin pukenut mun mustan naisten teepaidan. Mulla on ollut viime vuosina kaapissa iso aukko teepaita ja yläosa valikoiman kohdalla, oon kokenut vaikeaksi löytää itselle kivoja teepaitoja. Nyt oon täällä ollessa ostanut kourallisen oversized-paitoja miesten osastoilta ja nyt alkaa olla kaapissa toimiva kokoelma erilaisia samanlaisia yläosia.

Yläosat, lukuunottamatta villapaitoja, on aina ollut mulle vähän semmoinen välttämätön paha vaatekaapissa. En oo koskaan oikein innostunut yläosien ostamisesta, vaan mieluummin ostan housuja tai niitä villapaitoja :---D Ja koska teepaitoja sun muita yläosia tarvitsee kuitenkin joka päivä, mun vähät varastot tuntuu aina olevan ihan venähtäneitä, tunkkaisia ja nukkaantuneita, ettei niitä kehtaa enää käyttää missään. Saa nähdä miten nämä oversized-paidat taipuu sitten normaaliin arkeen Suomessa ja Norjassa. Miten sitä aina lomalla jotenkin fiilistelee ihan eri juttuja kuin kotona?

Mikä on teidän kaapissa aliedustettuna? Oonko ainut, jolle yläosien ostaminen ei oo innostavaa puuhaa? :---D Mun kaapista ei löydy yhtään blouse-tyyppistä yläosaa. Kauluspaitoja on sen verran että niillä pärjää töissä, mutta siihen se jääkin. Oon selkeesti tylsä-yläosa-ihminen. 

Oon sitä mieltä, että tää asu näyttää niin multa! Rakastan puvunhousuja, addut ei tuu kellekkään yllätyksenä ja vaikka asukuvissa oon usein ilman silmälaseja, todellisuudessa on ne aika usein mun nenällä. Rakastan näitä mun pyöretä laseja yli kaiken, vaikka mulle aina vitsaillaan että näytän ne päässä ihan Harry Potterilta. Jos mä olisin asukokonaisuus tää vois olla just se! Tai sitten revityt farkut, löysä harmaa villapaita ja addut! 


Kuvat on muuten otettu Lake Tekapon edessä, joka iltahämärässä oli kauniin vaalean-pastelli-sininen. Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi22/4/17

  Oot jotenki erityisen kaunis näissä kuvissa! Varsinki noissa missä hymyilet! :-)

  Mulla on vähän sama yläosien kanssa, tuntuu aina jotenki vastahakoselta niiden ostaminen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wäää kiitos! :----))) Haha sepä! Ja maailma on täynnä toinen toistaan kivempia yläosia! Ja mä päädyn aina vaan ostamaan jonkun perus valkoisen teepaidan haha

   Poista
 2. Anonyymi23/4/17

  Hei en tiiä ootko huomannu, mutta susta on uusimmassa Me naiset -lehdessä kuva, ja kuvatekstissä viitataan Skamin Nooraan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo! Kaveri vinkkasi tästä jo vähän aikaisemmin :---D Kiitos vielä! Ollaan näköjään aika samannäköisiä kun mennään lehdessäkin sekaisin :--p

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates