• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

KERRAN CONVERSE TYTTÖ, AINA CONVERSE TYTTÖ


Olen ihan selkeästi vielä kesä/loma/kotiinpaluu moodissa. Meikkipussiin en ole koskenut kuukausiin, jos ei lasketa kulmakynää, hiukset saa vieläkin hapsottaa samalla tavalla kuin meressä uimisen jälkeen suolasta kankeina kuivuneina ja järkevin asia mitä osaan päälle pukea täällä vähän kylmemmässä kevätsäässä on tämä jättisuuri neule ja rennot farkut. Kävin pitkästä aikaa taas kirpparilla ja bongasin perimmäisestä nurkasta tämän itsekudotun miesten jättineuleen. Rakkautta ensisilmäyksellä, vaikka tiesin että tuun hukkumaan tähän. Jotkut asiat ei vaan koskaan muutu, Suomen kevät ja mun rakkaus oversized neuleisiin. Oon salaa vähän onnellinen että täällä onkin vielä vähän kylmä, koska rakastan tän kaltaisia asukokonaiuuksia! Vähän jotain lämmintä ja vähän jo kesäistä. On ihanaa lähteä kotoa ilman takkia, mutta toisaalta on ihanaa pukeutua vielä neuleeseen ja farkkuihin Uuden-Seelannin kesän jälkeen.

Olin aikoinaan (eli aikavälillä viisi-kolmetoista vuotta sitten) hyvin vannouunut conssityttö. En oo raaskinut vieläkään myydä mun kokoelmaa pois, vaikkakin viimeaikoina ei se oo kovin paljoa ulkoilutusta saanut. Lenkkarit ja addut on vieneet mennessään. Nyt jokin kuitenkin muuttui mun mielessä ja yllättäen mustat matalat conssit on melkein parasta mitä voin kiskoa jalkoihini :---D Nämä on mun kaikista ensimmäiset converset ja oon ostanut nämä 9 luokalla 13-vuotta sitten(!!!!!!). Onhan nämä nyt vähän elämää nähneet, mutta sitäkin rakkaammat. En oikein pidä oikeutettuna ostaa uutta mustaa matalaa paria, kun nämä on vielä ihan käyttökelpoiset. Conssit antaa asuun ihan eri fiiliksen kuin addut, vaikka aika samantapaisista kengistä onkin kyse.

Nyt kai Vansit on tekemässä comebackiä trenditietoisten jalkoihin, mutta mä pysyttelen kyllä näissä consseissa (ja adduissa). Mites te, ootteko conssityttöjä for life? Entä toimiiko teidän silmään tää oversized neule ja rennot farkut?

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates