• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MIESTEN PUKU JUHLAPUKEUTUMISESSA


Valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, häät ja muiden kesäjuhlien kausi alkaa reilun viikon päästä, joten mä halusin jakaa vähän juhlapukeutumis inspiraatiota! Jos ei perinteinen mekko-kokonaisuus tunnu just nyt omalle vaihtoehdolle niin puku on mun mielestä mitä mainoin juhlakokonaisuus Suomen (joskus viileään kesään) ja miksei tietenkin myös ympäri vuoden. 

Mainitsinkin jo, että mä oon ihan koukuissa pukuihin edellisen postauksen yhteydessä. Tällä kertaa vähän juhlavampi puku-kokonaisuus syntyy tummalla huulipunalla, korkokengillä ja yksinkertaisesti jättämällä puvun takin alta toppi pois. Alle soveltuu parhaiten pitsiset braletet, itseliimautuvat silikoni-kananfileet (haha) tai jos uskallus riittää, niin teippaamalla mekko teipillä bleiserin paikoilleen rintamukseensa voi mennä ihan paljaaltaan, riippuen tietenkin vähän bleiserin leikkauksesta. 

Klassinen musta puku näyttää aina hyvälle, mutta mä oon iskenyt silmäni (tämän oman tumman sinisen lisäksi) kuvioituihin tai kirkkaan punaiseen. Liputan myös oversized mallisten bleisereiden puolesta, parhaimmillaan mun mielestä tämä look on just silloin kun ei voi olla ihan varma onko puvun takki sun oma vai poikaystävältä viety. 

Puvut ei todellakaan ole mun mielestä vain miehille tai tee kantajastaan mitenkään miehistä. Mulla ainakin joka kerta tämä päällä on hyvinkin power woman olo!

4 kommenttia:

 1. Toi on upea! Ja kuvat myös! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat.Jotenkin 90's vibat näissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Samaa mieltä! Hain näihin vähän eri tyyliä kun mun normaaleihin kuviin ja ehkä ysäri kuvaa sitä just hyvin ;--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates