• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

3 TAPAA PUKEA MIESTEN PUKU


Ette oo varmaan voineet olla huomaamatta mun ihastumista mun tummansiniseen pukuun? Oon itsekkin vähän yllättynyt kuinka moneksi puvusta onkaan, ajattelin että se on melkein mitä rajoittavin kokonaisuus, kun alaosa ja yläosa on määritelty jo ennaltaan. Loppujen lopuksi, vaihtoehtoja taitaakin olla niin monta kuin sulla on kenkiä ja yläosia bleiserin alle kaapissa. Tämä sarja todellakin osoittaa sen, että kengillä ja yläosaa vaihtamalla (tai pois jättämällä) saa asuun täysin uuden ilmeen! Tuntuu että testaamatta mulla on vielä vaikka kuinka monta erilaista kombinaatiota. 

Hetkeen en ookkaan blogiin kirjoittanut 3 tapaa pukea vaate x postaussarjaa. En tiedä onko tälläistä tullut tänä vuonna ollenkaan? Tämä korjataan nyt, tulossa on ainakin piakkoin farkkutakki versio, mutta oisko teillä toiveita jonkun tietyn vaatteen stailaamiseen kolmeen kertaan eri tavalla? Tai mikä vaatekappale on teidän mielestä haastava stailata eri tavoin? Niissä rajoissa tietenkin mitä mulla on kaapissa :'---D Onneksi mun varasto on aika kattava haha. 

Ja vielä lopuksi, mikä on sun lemppari kokonaisuus näistä? Itse liputan ykkösen voittoa!

6 kommenttia:

 1. Pleated skirt? Mikä ikinä onkaan suomeks, pliseerattu hame?? Sellanen midimittanen hame, ois kiva nähdä eri tapoja stailata tää kyseinen vaatekappale. Itelläni on sellanen mustana, ja oon huomannu jumittuvani siihen "t-paidan helma tungettuna sivusta vyötärön sisään + hame" -komboon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Vekkihame ehkä suomeksi? Tai vekkihameen vekit on ehkä vähän isompia :---D Mä yritän ottaa tän haasteen vastaan, mulla on just vaaleanpunainen sellainen ja sama ongelma vähän itsellä haha... Ja toi on vielä just täydellinen kesähamonen :--)

   Poista
 2. Emma6/6/17

  Vitsii mä oon alkanu himoitsemaan pukua ittelleni myös!! Ostin eilen kirpparilta täydelliset miesten puvunhousut jotka lyhensin vajaamittasiks ja oon rakastunut. Nytkun löytyis jostain vielä yhtä hyvä bleiseri! Ja mä ehottaisin vaikkapa kolmee tapaa yhistää huppari (eikä mitään kotiasua) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puvussa on kyl sitä jotain! Onnee bleiserin etsintään! Joo, hyvä idea ;--) mulla onkin jusy hyvä huppari itsellä käytössä ja hupparit kyl sopii hyvin suomen kesään haha

   Poista
 3. Ässätässä8/6/17

  Kolme tapaa pukea culottesit? Mä käytän niitä 80% ajasta ja tuntuu, et omat asut toistaa vähän itseään. 😁

  Rakastan tota Norjan kansallispäivä -asua! Niin fresh ja tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Culottesit on hyvä idea! Itse kanssa käytän niitä paljon, niin pitää yrittää kehitellä mielenkiintoisia kokonaisuuksia niiden ympärille! Mullakin vähän sama ongelma se, että asut toistaa itseään :----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates