• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ONGELMA ASUKUVIEN KANSSAOon jo pitkään, ties kuinka monta vuotta pohtinut tätä yhtä ja samaa asiaa. Kun postaan asukuvia, onko parempi puhua kyseisestä asusta ja muodista vai olisiko parempi että postauksella olisi jokin aihe/teema, joka ei mitenkään liity kuviin ja asua ei sivuutettaisi tekstissä ollenkaan. Mitä mieltä ootte? Mä oon jotenkin aina kokenut luontevaksi asukuvien yhteydessä höpötellä vaatteista ja asusta yleensä, mutta välillä se tuntuu vähän turhanpäiväiselle liibalaaballe. "Tää raidallinen slip-on mekko on ihana ja farkkutakki sen kanssa puettuna tekee siitä vähän arkisemman" -tyyliin. 

Toisaalta tuntuu hassulle puhua asukuvien yheteydessä jostain ihan muusta ja olla puhumatta asusta ollenkaan. Tietenkin voisi kirjoittaa molemmista, mutta jos teemana on jotain vakavampaa ja sitten siihen alkuun tai loppuun liittää kappaleen "jee tää on kiva asu", tuntuu sekin vähän hölmölle. 

Tähän mennessä oon juurikin tehnyt niin, että ensin kerron jotain kyseisestä asusta ja sen jälkeen kerron joko kuulumisia tai muita mietteitä. Onko tää teistä toimiva malli, vai kaipaatteko asupostauksiinkin jotain kunnon asiaa? Milloin  sitä sitten enää höpisisi siitä kivasta mekosta ja farkkutakista, jos ei sitä tee asujen yhteydessä. Kaipaako kukaan sitä tarinaa asuista, koska näkeehän sen omilla silmilläänkin kuvissa?

Että sellaista. 

Ainakin tähän asti tosin asukuvat on olleet ne mun lemppareimmat postaukset toteuttaa, vaikkei ne aina olekkaan niitä joita kommentoidaan eniten. Tästä asusta sen verran, että tää farkkutakki on ollut liimattuna mun olkapäille, tuntuu että se toimii kaiken kanssa. Musta on yllättäen tullut näin kesän myötä mekkoihminen, rakastan sitä helppoutta ja rentoutta mikä mekoissa on!

Kertokaa mulle pliis, mitä mieltä ootte tästä mun ongelmasta? Asukuvat asukuvina vai asukuvat vain teemallisen tekstin lisukkeena?


6 kommenttia:

 1. Itse skippaan yleensä aina sellaiset postaukset missä puhutaan vaan pelkästään siitä asusta, itseäni kun ei ne vaatteet niin paljon kiinnosta. Kuvat toki herättää mielenkiinnon ja visuaalisena ihmisenä tykkään katsella just sun asukuvia, ne on jotenkin niin aitoja ja kauniita samaan aikaan :) Olisi kuitenkin kiva lukea kivojen kuvien saattelemana puhuttelevaa tekstiä, ei vaan just sun sanoja lainaten sitä 'liibalaabaa' :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vastauksesta! Hmm oot oikeessa, ne tuppaa välillä olemaan vähän "pointittomia", mikä mua häiritseekin. Toisaalta taas pelkään etten keksi aina niiden yhteyteen jotain puhuttelvampaa ja järkevämpää :---D Voisin ainakin pyrkiä kirjoittamaan niiden yhteyteen useammin asiasta!

   Poista
 2. Anonyymi9/6/17

  Mun mielestä, jos postauksessa on asukuvia, pitäis niistä myös sanoa jotain, vaikka liibalaabaa. :D Yllättävän usein mäkin olen tajunnut niistä jotain tosi yksinkertaista, varsinkin, kun saatan usein katsastaa sen asun parista ekasta kuvasta, ja sitten skipata loppuun lukemaan tekstin! Mutta toki, jos mielessäsi pyörii jotain syvällisempää sanottavaa, voi sen tehdä asukuvien yhteyteen ihan mainiosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä sunkin kanssa tästä, vaikka olinkin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa :---D Jotenkin tuntuu hassulta kirjoittaa jotain täysin kuviin liittymätöntä, paras tilanne kai olisi että asuun liittyisi jokin tarina haha. En myöskään tiedä löytyykö joka asukuvien liitteeksi jotain syvällisempää sanottavaa! Haha en tiedä vielkään yhtään sen enempää mitä tän asian kanssa teen :--D Pitää ehkä tehdä jokin kompromissi ratkaisu!

   Poista
 3. Anonyymi10/6/17

  Minun mielestä on aivan ok, että joskua kirjoittelee juurikin sitä "liibalaabaa" ja toisinaan syvällisiä aiheita. Sopivassa suhteessa molempia on hyvästä. Ensinnäkään ei voi olettaa edes että aina olisi jotain syvällistä kielenpäällä pyörimässä ja toisekseen saa elämässä olla myös hömpötyksiä ja kevyitäkin pohdiskeluja.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sepä, aina ei oo mitään sen kummempaa asiaa, kuin vain että tää asu on tosi kiva :--D Alan kyllä kallistua siihen, että vähän molempia tunteen ja fiiliksen mukaan. Välillä kun tuntuu että just hyvä ja oikein kirjoittaa siitä, että tää kesämekko on ehkä parasta ikinä kun taas toisinaan tuntuu että on jotain painavampaa sanottavaa!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates