• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

3 WAYS TO WEAR PLEATED SKIRT

Te esititte toiveita 3-tapaa-stailata-postauksiin ja mä tietenkin toteutan! Ekana vuorossa vekkihame aka pleated skirt, joka on mun yksi go to hameista keväästä syksyyn. En käytä kovin monia hameita, koska ongelmana on aina se sama tuttu. Mitä ihmettä puetaan hameen yläosaksi :---D Nämä on mun kolme ehdotusta, miten voi yhdistellä midi-mittaisen vekkihameen! Tämä hame on ollut vakio-vieran asukuvissa blogin puolella jo pitkään, joten näiden kolmen uusimman asun lisäksi, lisään linkkejä edellisiin asuihin tekstin joukkoon!

Käytän usein tätä hametta myös keväällä ja syksyllä, joten silloin päälle valikoituu joko huppari tai villapaita. Rakastan vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmää ja usein tämän hameen kaveriksi valikoituukin harmaata villapaita. Nyt lähdin testaamaan vähän omia tyyli-rajojani ja kokeilin tämän mekon kanssa kauluspaitaa, joka mun mielestä toimi tosi hyvin! Tykkään varsinkin kauluspaidan stailauksesta off-shoulder mallisesti, joten uskon että myös ihan perinteinen off-shoulder paita näyttää kivalle.

Klassisin kombo tän mekon kanssa on tietenkin teeppari ja se on kokonaisuus mikä kaikista useimmiten mun päälle päätyy. Valkoisen teepaidan ja tennarien kanssa ei voi oikein koskaan mennä pieleen ja jos valitsisin näistä mun lempparikokonaisuuden olisi se ehdottomasti tämä viimeinen. Tää ei oo ehkä se kaikista mielikuvituksellisin tai kokeilunhaluisin stailaus, mutta mun mielestä se paras! Nyt viimeaikoina oon ollut erityisen fiiliksissä punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä ja jos multa kysytään on tää hame ehdottomasti kivoin vaaleanpunaisena. Tosin oon jo pitkään bastustanut kiusausta ostaa tämä myös mustana ja ehkä metallinvärisenä! 

Toivottavasti tämä postaus antoi edes yhden uuden idean tän hameen yhdistämiseen! Toiveita tähän sarjaan saa esittää edelleen, niin yritän toteuttaa niitä mahdollisimman pian :---)

6 kommenttia:

 1. Milja9/7/17

  Hei Reetta!
  Ihania asuja jälleen kerran! (:
  Halusin vaan kysäistä, että millä värillä värjäät tukkasi valkoiseksi? Ihastuttava sävy jollaisesta olen itsekin haaveillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Nyt pari viimekertaa oon käynyt kampaajalla värjäämässä, joten niistä en voi ottaa kunniaa :--D Mutta alunperin värjäsin/vaalensin itse Lorealin Preference sarjan "extreme platinum" värinpoistolla, joka lupaa vaalentaa 8-astetta. Muistaakseni tämä on se niistä kaikista vaalein vaihtoehto. Ja kun itse värjää on tosi tärkeää se, että antaa oikeasti värin vaikuttaa tarpeeksi kauan, että hiukset on vain vaaleankeltaiset värinpoiston jälkeen, koska muuten lopputulos ei tule olemaan valkoinen. Tän lisäksi käytän Fudgen hopeashamppoota joka on ihan ehdoton tän valkoisen ylläpitämiseen kylmänä :--)

   Nyt mulla olisi kyllä korkea aika värjätä tää superpitkä tyvikasvu piiloon taas :'--D

   Poista
 2. Ihania kaikki ja hankala valita 2. ja 3. välistä, kun molemmat mielyttävät kovasti silmää :)! Mä oon etsinyt tollasta hametta kissojen ja koirien kanssa nyt viime viikot, mutta en tahdo löytää mistään...tollainen hento vaaleanpunainen tai valkoinen olisi hakusissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmph harmi kuulla ettei sulla oo tärpännyt hameen metsästyksen kanssa! Voi olla että näitä ei ehkä niin paljon nyt ole ollut kaupoissa verrattuna viime vuoteen. Mä aina tsekkaan Asokselta jos kaipaan jotain tiettyä, niillä on super hyvä valikoima ihan kaikkea!

   Poista
 3. Ihania asuja taas kerran, tuo hame kyllä toimii hupparin ja tennareiden kanssa niin hyvin, ihana ristiriita! Mäkin ostin lähes identtisen hameen muutama vuos sitten ylppärimekokseni, johon ompelin sitten yläosan kiinni ja jälkeenpäin oon sitä just hameena käyttänyt :) Mut tuo on ihana kun sopii niin hyvin just sekä arkeen että juhlaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää hame toimii kyllä joka tilanteessa! Tykkään kanssa hupparin ja hameen kontrastista, yhdistämällä eri tyylisiä vaatteita saa asuun just sitä mielenkiintoa ;--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates