• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

67 KG


Mitä sä painat? Hirveen iso tabu on naisten paino. Naurettavaa on se, että se ei oikeastaan kerro meistä kovinkaan paljoa, mutta silti kukaan ei koskaan sitä kerro kenellekkään. Mä haluan rikkoa tän tabun ja vaikka mua vähän jännittääkin, uskon että se tekee vain hyvää. 


En omista vaakaa, enkä käy oikein missään missä voisin itseäni säännöllisesti punnita. Ei sillä että sitä haluisinkaan. Oon sitä mieltä, että oma hyvä olo, vaatteet ja kriittisimmissä tapauksissa mittanauhe, kertoo ihan tarpeeksi omasta kropasta. Edellisen kerran oon punninnut itseni joskus keväällä 2016 ja muutama hetki sitten tänä kesänä silkasta uteliaisuudesta halusin taas testata mitä vaaka näyttää. En muista yhtään mitä vaaka kertoi reilu vuosi sitten ja ennen vaa'alle astumista heitin veikkauksen ilmaan että se tulisi näyttämään noin 63-64 kiloa.

Mun paino on vaihdellut jonkin verran viimeisten vuosien aikana,tai ainakin niin mä luulisin vaatteiden perusteella. Tiedän etten todellakaan oo samoissa mitoissa kuin 18-vuotiaana tai 20-vuotiaana, jolloin olin kaikista kevyimmilläni aikuisiälläni. Painoin silloin muistaakseni noin 52-53 kiloa polvileikkauksen jälkeen ja siitä seuranneen lihaskadon, nestekadon ja syömishaluttomuuden jälkeen. Vaikka sitä jotenkin teidostamattaankin haaveilisi siitä, että olisi kevyempi, näin jälkeenpäin ajatellen ja kuvia siltä ajalta katsoen, huomaan kuinka kuihtuneelta näytin silloin. Vaikka olin edelleen ihan normaalipainon rajoissa. Tästä on tullut kiloja takaisin/lisää reilusti yli 10. 


Tällä hetkellä oon ehkä eniten tyytyväinen mun kroppaan kuin koskaan ennen. Se tuntuu just mun keholta ja mulla on just nyt tässä vartalossa todella hyvä olla. Ehkä sen vuoksi uskallan kirjoittaa tämän tekstin ja paljastaa mitä se vaaka sitten näyttikään. 

67 kiloa. Tai tarkalleen jotain 66,7 kg. Mittaus tapahtui myös illalla päivän syömisten etc jälkeen, joten veikkaan että ns- aamupaino on varmaan 66kg. Naurahdin ääneen kun näin tän lukeman. Mietin että mä en todellakaan mielestäni näytä 67-kiloiselta. Tai en oikeastaan tiedä minkä-kiloiselta mä näytän mutta en ainakaan 67-kiloiselta. Heti tän ajatuksen jälkeen totesin, että mistä mä edes tiedän miltä 67-kiloinen näyttää? Jotenkin munkin päähän on iskostettu se, että lukeman on hyvä alkaa 5:lla ja että 60-kiloa on jo sitten vähän liikaa, mikä on ihan _naurettavaa_ ! Kilomäärät näyttää todella erilaisilta eri ihmisillä ja on ihan mahdotonta mun mielestä alkaa arvoimaan mitä joku toinen painaa. En voi ehkä tarpeeksi painottaa sitä, että jokainen keho on täysin erilainen ja näyttää erilaiselta. Meitä ei oo veistetty samasta puusta, mikä tarkoittaa sitä, että emme voi näyttää ehkä siltä miltä se meidän ihailema ihminen näyttää. 

Mä tiedän että mun kropan tyyppi ei oo pitkä, hoikkajalkainen ja luontaisesti vähärasvainen, vaan mun kehotyyppi on luonnostaan aika kurvikas ja 'enempi'rasvaisempi. Voisinhan mä tietenkin laihduttaa itseni vähärasvaiseksi, mutta se ei oo mun kehon luonnonmukainen tila. Uskon että meillä on jokaisella se ideaali-paino/tila kropassa, johon keho palaa automaattisesti jos ei kovasti diettaa tai muuten harrasta kehon muokkausta. Mulle on ollut aika huojentavaa hyväksyä se, että mun keho on erilainen kuin esimerkiksi huippumallien/IG-babyjen (joihin nuorempana tunnuin itseäni aina vertaavan), ja että se on OK. Tän vuoksi mä haluan kirjoittaa tän tekstin ja todeta, että "hei mä oon 67-kiloinen!". Sen vuoksi, että ehkä tää saattaa helpottaa jonkun kokemaa painetta siitä että on liian painava. Koska mua silloin kun mä olin tosi epävarma painostani ja kehostani, tämä olisi lohduttanut. Silloin jos vaaka olisi näyttänyt tätä lukemaa, olisin varmasti ollut siitä kauhuissani. Mutta nyt, kuten sanoinkin, kun olen sitä mieltä että tää vartalo mikä mulla on just nyt on just hyvä, tää ei hetkauta mua oikeestaan mihinkään suuntaan. Mä pidän itsenäi ihan fittinä-mimminä :---D Tiedän että en ole mallin mitoissa tai superlaiha tai lihaksikas. Oon normaali, mielestäni terveen näköinen hoikka nainen. Ja jos joku kokee epävarmuutta siitä mitä vaaka näyttää, voi olla että on huojentavaa nähdä että hei tän näköinen ihminen voi olla ton painoinen. 

En oo ihan varma osaanko muotoilla tätä mun ajatusta tarpeeksi selkeästi, mutta mä haluan vain jakaa sen mun oman kokemuksen siitä, että kilot ei kerro meistä paljoa mitään. Tiedän että osa näistä 'kiloista' tulee mun lihasmassasta, mitä haluan ainakin uskoa että mulla on jonkin verran. Ja loput tulee sitten mistä tulee. Ainut tietenkin mikä mua huolettaa on se, ettei mun sisäelinten ympärille pääsisi kasvamaan kamalasti rasvamassaa. Siinä missä ennen menin todella paljon ulkonäkö ja vaa'an lukema edellä, nykyään ajattelen terveyttä ja sitä että musta tuntuu hyvältä mun kehossa. Mun on pakko myöntää se, että oon viimeisen vuoden ollut hirvittävän laiska urheilun suhteen ja tiedän sen, että jos aktiivisemmin liikkuisin olisi ehkä tämä kilomäärä pienempi. Tai suurempi, jos kävisin säännöllisesti salilla! (ei sillä että sillä kilomäärällä sinänsä olisi missään muussa merkitystä kuin siinä, että oonko terve) Viime aikoina oon yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni liikkumisen suhteen, mutta en sen takia että painaisin vähemmän vaan sen vuoksi, että jaksaisin enemmän ja tuntisin itseni vielä terveemmäksi ja energisemmäksi kuin mä olen just nyt. Haluan paninottaa sitä, että mun tavoitteet urheilun kanssa on se, että jaksan juosta pidemmälle tai pystyn paremmin tekemään jonkin jooga-asennon, kuin se että kiloja olisi vähemmän tai reiteni olisivat pienemmät. 

Jos tämä tapahtuu sivutuotteena terveyden ja hyvinvoinnin kanssa, se on OK, mutta se ei ole se tavoite.


Tiedän että olen painavampi/isompi kuin ennen, mutta oon myös paljon itsevarmempi ja tunnen oloni paremmaksi mun kehossani kuin ennen. Se että rakastaa itseään sellaisena kuin on kantaa hyvin pitkälle ja antaa voimaa ja varmuutta omaan olemiseen paljon enemmän kuin uskoinkaan. 

40 kommenttia:

 1. Tää postaus osu ja uppos! Mietin ihan liikaa itse sitä lukemaa mitä vaaka näyttää, vaikka se ei tosiaankaan kerro mitään. Kauniit kuvat, mistä huoku ihanan itsevarmuus ja onnellisuus! :)

  https://siirikiviharju.blogspot.fi/2017/07/mikkihiiri-merihadassa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Helpottavaa myös kuulla, etten oo ainut joka on vähän liikaa miettinyt vaa'an lukemia. Just sen vuoksi tästäkin asiasta on hyvä puhua enemmän :---))

   Poista
 2. Anonyymi19/7/17

  Tosi kaunis kroppa! Ite oon käyny viimeks vaa'alla joskus 2015- ehkä 2016. Kun on aina kamppaillu painon kanssa niin sitä ajatteli ennen että se vaa'an lukeman jotenki määrittelee sua ihmisenä. Nyt ku on treenani itteensä ja lihasta tullu ni sitä on tyytyväinen omaan ulkomuotoon eikä kilomäärällä oo mitään väliä. Ehkä joskus ihan mielenkiinnosta vois uskaltaa vaa'alle! :) t.Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä, kiitos! Näinhän se just on, silloin kun on tyytyväinen itseensä, sitä ei pahemmin se horjuta mitä vaaka näyttää. Tietenkin terveyden rajoissa. Mä aina kerran vuodessa mielenkiinnosta punnisten itseni ja totean juurikin sen, ettei vaa'an lukema määrittele mua ihmisenä missään määrin :--p

   Poista
 3. Iida D19/7/17

  Wau! Ihana, rohkea Reetta 😍❤️

  VastaaPoista
 4. Mulla onkin just samanlainen postaus luonnoksissa!! Todella hyvä teksti ja vikat lauseet varsinkin, syy miksi liikkuu olisi hyvä olla siinä että nauttii siitä, kunto/terveys pysyy hyvänä, eikä siinä että pyrkii todistaa muille jotain vartalollaan, sillä silloin ei voi ikinä olla tyytyväinen! Itse en ole vaalla käynyt, mutta painan varmaan 10-15kiloa enemmän kuin parivuotta sitten, mutta silti nyt on hyvä, vihdoin sinut kroppani kanssa, se mitä vaaka näyttää ei tuo onnea, vaan itselle täytyy olla reilu ja oppia edes tykkämään aluksi omasta kropasta:) Ja upeita nää kuvat susta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes huippua! Tästä aiheesta mun mielestä pitäisi puhua enemmän :--) No sehän se on, että jos perimmäinen syy liikkumiselle on vain ulkonäkö, väsyy siihen ennen pitkään. Aina IGstä löytyy joku joka on 'paremman näkoinen' tms. Hassua on just se, että silloin kun olin kevyempi sen 10-jotain kiloa, en ollut kuitenkaan mitenkään super tyytyväinen itseeni, vaan silloinkin mulla oli mukamas liikaa jotain ja liian vähän jotain toista. Eli loppujen lopuksi se numero vaa'assa ei todellakaan takaa sitä hyvää oloa, vaan se lähtee juurikin sisältä päin ja siitä että rakastaa omaa kroppaansa sellaisena kuin se on.

   Kiitos vielä! :---))

   Poista
 5. Anonyymi19/7/17

  Kiitos piristävästä kirjoituksestasi, todella kypsästi ajateltua asiaa. Rehellisyytesi koskettaa. Olen 40v ja pyrin olemaan sinut painoni/kroppani kanssa,välillä yllätän itseni kauhistelemassa jenkkakahvoja jotka ilmestyvät napakoiden farkkujen avulla. Välillä osaan arvostaa sitä , että olen terve ja paino ei rajoita miltään. Olen siis ihan tavallinen Hanna 68kg. Kiitos Reetta ihanasta blogista:säännöllisyydestäsi ja siitä että haastat itseäsi. Ja kuvistasi, vaikka tyylini on erilainen kuin sinun saan vinkkejä niistä ja se on minusta hauskaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tää kirjoitus on saanut näin hyvän vastaanoton :--) Haha kyllähän sitä välillä itsekkin kauhistelee jotain osaa kehossaan, kunnes tajuaa että se osa mussa on loppujen lopuksi ihan 'normaali'. Tärkeintä kuitenkin loppujen lopuksi on terveys ja että keho toimii!

   Kiitos sun kommentista, ihana kuulla kannustavaa palautetta!

   Poista
 6. Ihana sinä! Olet niin mieletön -upea myös.
  Ihanaa loppukesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!<3 Ihanaa loppukesää sullekkin!

   Poista
 7. Vau mikä postaus!! Ihanaa, että joku on näin rohkea! Mä oon jo vuosia ajatellut, että se paino ei todellakaan merkkaa mitään ja ihmettelin kun yläasteella terveydenhoitaja sanoi, että mulla on muutama ylimääräinen kilo ja mulla oli ihan hyvä olo kropassa eikä tuntunut mitenkään ylipainoiselta :D En oo juuri harrastanut vaa'alla käyntiä myöskään, en edes omista vaakaa, mutta muutama viikko sitten salilla juurikin ihan vain uteliaisuudesta tsekkasin mitä se vaaka näyttää ja suunnilleen siinä sama luku oli kun sullakin! Ensin tuli sellainen olo että onhan toi iso luku, mutta sitten totesin että mitäs väliä sillä luvulla on, kun mulla on kuitenkin hyvä olo omassa kropassa ja oon terveissä mitoissa kuitenkin, eli ei oo mitään hälyyttävää yli- tai alipainoa.

  Sanon vielä uudelleen, että ihanan rohkea postaus. Kiitos Reetta!

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!<3

   No just tää! Se on vain luku ja paljon tärkeämpää on mun mielestä oma hyvä olo ja terveys! Pakko myöntää että olinhan mäkin vähän järkyttynyt että apua näin paljon, mutta loppujen lopuksi tajusin että ei sillä oo oikeestaan merkitystä. Ja tän vuoksi halusinkin tän kirjoittaa, että ehkä tän luettuaan ihmiset osaa olla vähän armollisempia itselleen :--)

   Poista
 8. Ihana postaus!!<3 Ja mun mielestä sä oot ig-baby sillee hyvällä tavalla tai oot upea ja edustat hyvinvointia, oman kropan ja itsensä rakastamista :) Mielummin mä sun kuvia kattelen! Ja mulla on vaan yks lyhyt vaihe kun oon katellu puntaria ja hassua miten hoksasin, että myös itellä ollu sellanen ajatus et 50-jotain on ok ja 60-jotain on paljon :D Mut sekin varmaan johtuu siitä, et sillon ku lihoin muutaman kilon painoin just päälle 60kg ja tuli kyseyä et oonko lihonu, oonko käyny puntarilla, pitäiskö vähän kattoa mitä syö. Vaikkei se siis ollu mulle mikään juttu, niin siitä tuli juttu muiden takia. Muistan, että sillon just yläaste? joku 56kg oli hyvä ja 62kg paljon. Voi luoja... Ei oo kyllä nyt mitään tietoa paljon painan, mutta voisin veikata jotain 60-62kg? Hirveän vaikeaa edes arvioida kun lihasta on lähteny hulluna ja sehän tunnetusti painaa, joten... :D Musta on kans hassua miten paino on niin kamala tabu, ei mulle oo ikinä ollu mikään ongelma kertoa omia kilojani. Sitäpaitsi kyllähän sen suunnilleen osaa jokainen mut livenä näkevä arvioida!? Jos joku painaa 100kg ja on ylipainoinen niin eiköhän muut huomaa sen ihan ilman kilojen tietämistäkin..? Kamalaa huomata miten muka jonkun muutaman kilon heittelyllä vois olla ratkaiseva merkitys ihmisen arvoon tai itseluottamukseen, silleen 55kg on hyvä mut 60kg huono.. Sillee whaaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääk kiitos!<3 haha ihana kuulla!

   En tiedä mistä tää ajattelu on mullekkin tullut, että 50 jotain kg on hyvä, mutta 60 liikaa? Ihan naurettavaa tämä kun järjellä ajattelee, ihmisten kehot on niin erilaisia ja jo se vaikuttaa tosi paljon että kuinka pitkä on. Munkin oli vaikea ennustaa mitähän mä painaisin ja nyt kun tiedän, eipä se kovinkaan paljoa mun maailmaa muuttanut, mutta nuorempana olisin varmasti ollut ihan paniikissa :---DD Muutama kilo on jotenkin tosi mitättömän pieni juttu, mutta vaikuttaa ihan hulluna itsetuntoon just niinkuin sä sanoit. Hmm mun mielestä on vaikea välillä livenä arvoida ihmisten painoja, just esimerkiksi jos joku on hyvin lihaksikas mutta kuitenkin tosi hoikka, niin jotenkin sitä automaattisesti ajattelee että se henkilö ei myöskään paina paljoa! Musta on mielenkiintoista aina välillä IGssä katsoa näitä "ennen jälkeen" kuvapareja, joissa on merkattu kilot ja henkilö on aina ns. painavampi fittinä kuin alkutilanteessa! Usein musta unohtuu just tämä, että se kilomäärä ei sinänsä kerro mitään kehon koostumuksesta ja on toisaalta ihan turha mittari millekkään (paitsi ehkä jos on todella ylipainoinen ja tavoitteena on laihduttaa tietty määrä kiloja).

   Poista
  2. Niin siis sitä just meinasinki, että jos jotain huolettaa kilojen ääneen sanominen siksi, että muut pitävät sen takia lihavana tms niin siinä ei oo mitään järkeä! Koska jos sitä ylipainoa on niin se huomataan ilman kilojen tietämistäki ja sitten taas on mahdoton sanoa just onko joku 55kg vai 60kg, MUTTA et eiköhän jokainen osaa arvioida silleen oonko 60kg vai 90kg :-D Tää ehkä lähti vähän sivuraiteille varmaan siksikin kun en ehkä vaan ihan tajua miksi se on monille vaikeaa sanoa ääneen se kilomäärä, koska eihän se muuta mitään tai muuta sitä miten muut sut näkevät..? Ehkä se on sit itelle niin arka paikka, ettei sitä halua paljastaa muillekaan?

   Poista
  3. haha sepä! samaa mieltä tästä. Voi olla että se on arka paikka monelle ja musta tuntuu että meidät on ns. opetettu siihen ettei painoa sanota ääneen :--D ja ehkä se on olettamus siitä, että jos on yli 60 niin sitten se on jo liikaa, niin ei halua sitä "paljastaa" muille? Vaikea sanoa :--P

   Poista
 9. Anonyymi20/7/17

  Moikka! Hyvä postaus, ja todella ajankohtainen. Vallalla on nykyään tämmönen body positive -ajattelu, mikä on hyvä juttu tietenkin. Tavallaan se kumminkin ajaa ajatukset (edelleen) mihin sen ei pitäisi: eli ulkonäköön.

  Anyways, mulle on kehkeytynyt pelko vaakaa kohtaan :D en uskalla punnita itteäni (koska en oo ikinä omistanu vaakaa) enkä tiedä mun tarkkaa painoa. Viiden vuoden aikana painoa on tullut lisää (siltä näyttää ja tuntuu), mut toisaalta, oon tyytyväinen etten tiedä tarkkaa lukemaa. Pelottaa, et sit kehkeytyis kauhee stressi ja sit pitäis alkaa laihduttaa.

  Upeita kuvia btw, ihanat noi sun hiukset :) Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm oot oikeassa, bodypositivity keskittyy vieläkin tosi paljon ulkonäköön, vaikka munkin mielestä paljon tärkeämpää on juurikin terveys ja siitä kumpuava hyvä olo. Ehkä nää kaksi kulkee tavallaan käsikädessä kuitenkin, siinä missä ennen ajatteli kroppaansa vain ulkonäon kannalta, niin nyt kun miettii enemmän kehopositiivisuuden kautta asioita tärkeäksi nousee myös se, että on terve ja keho toimii? Vaikeita ja monimutkaisia asioita nää on joka tapauksessa :--p

   haha tunnistan itseni kanssa tosta vaakapelosta, nuorempana lähinnä sen vuoksi en halunnut käydä vaa'alla, koska tuntui että mun lukema on aina korkeampi kuin muiden, mikä sitten aiheutti stressiä :--D Mut nykyään kun tiedän ettei se kilomäärä kerro kropasta kovinkaan paljoa, osaan ottaa sen paljon rennommin.

   Kiitos! Ja ihanaa kesää sullekkin! :--))

   Poista
 10. Vau, tosi rohkea ja upeasti kirjoitettu postaus Reetta! <3

  Oon ihan samaa mieltä sun kanssa, että se terve ja pirteä hyvä olo on paljonpaljonpaljon tärkeämpää kuin ulkonäkö! Ennen kävin melkein joka aamu vaalla, mikä on mun mielestä ihan naurettavaa, koska ei sillä periaatteessa oo mitään merkitystä mitä se näyttää. Nykyään en edes omista vaakaa. Treenaan, syön terveellisesti ja välillä herkuttelen poppareilla, jädellä tai rasvaisella ruoalla, koska se on mulle balanssia ja tuo mulle hyvän olon. :--)

  Nykyään keskitytään tosi paljon ulkonäköön, joka tuo oikeesti ihan liikaa paineita ihmisille, ihan turhaan, koska loppupeleissä se hyvä olo ja terveys on se mikä merkkaa!

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!<3 Ihana kuulla että lukijat on tästä tykänneet! Ahh balanssi on just tärkeintä! Yritän kanssa syödä pääosin terveellisesti, mutta herkuttelu kuuluu kyllä mun elämään :--D Niinhän se menee, että tosi paljon keskitytään siihen ulkokuoreen ja liian usein myös sen terveyden kustannuksella. Huolestuttavinta on mun mielestä se, että me 'tavikset' vielä vertaillaan itseämme photoshopattuihin kuviin... Itse oon tehnyt ihan tietoisesti niin, että seuraan instassa esimerkiksi vain sellaisia ihmisiä joihin samaistun jollain tapaa ja jotka ei aiheuta kroppamorkkista :--p

   Poista
 11. Huippu postaus ja aivan upeat kuvat! Oot kiteyttäny niin hyvin ajatukset siitä, miten väärin tosi monet kattoo sitä vaa'assa näkyvää numeroa. Ihanaa, että oot päässy sinuiksi ittes kanssa, se on kaikkein tärkeintä. :) Pohdin just ite blogissani omaa ulkonäköäni vähän hipoen samaa aihetta, mutta tavallaan sitä positiivisen ajattelun kääntöpuolta. Ite painan vähemmän nykyään, mitä aiemmin painoin, mutta sillon ympärillä olleiden ihmisten ajatukset minun painosta ja yleisesti ulkonäöstä kummittelee edelleen takaraivossa. Oon niin kade siitä, että oot päässy tän postauksen ajatuksiin itestäs - siihen toivon itekki joskus pääseväni!

  ♥ Anna / revontuliarappukaytavassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!♥♥ Mullakin on huonoja päiviä, jolloin tuntuu että oma keho ei ole yhtään hyvä, mutta onneksi näitä on nykyään vähemmän kuin ennen. Mä toivon kanssa että säkin pääset tähän tilanteeseen kuin minä! Ymmärrän kyllä miten vanhatkin ajatukset/kommentit voi vaikuttaa pitkiksikin ajoiksi omaan itsetuntoon. Haluaisin antaa jotain neuvoja, miten tähän tilanteeseen pääsee, mutta en oikeastaan osaa sanoa mitään muuta kuin, että sitä vaan pitää päättää että minä olen hyvä just näin. Hyväksyä oma keho sellaisena kun se on ja arvostaa kaikkea sitä mihin se pystyy ja sen ainutlaatuisuutta :--))

   ihanaa kesää sulle!♥

   Poista
 12. Reetta, oot ihan super! Kiitos niin paljon, inspiroit mua jatkuvasti ihan älyttömän paljon niin valokuvillas, kauniilla asuillas kuin myös näillä kehopositiivisuuspostauksilla! Uskon että just sä oot isossa osassa oikeesti mun parempaa itsetuntoa, joka on viimeaikoina kehittynyt ihan huimasti. Jatka samaan malliin tän blogin ja itses kanssa, ja kiitos vielä ihan älyttömän paljon kaikesta mitä oot tietämättäs mun ja varmasti monen muunki etee tehny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua tässä tulee ihan tippa linssiin! Kiitos sun ihanista sanoista!<3 Viimeaikoina oon tajunnut, että just tätä mä haluan mun blogilla tehdä ja tuntuu ihan super ihanalle ja huikeelle, että saan näin ihanaa palautetta! Tää jos mikä kannustaa jatkamaan niinä hetkinä kun epäilen itseäni ja omaa tekemistä :'---))))

   Poista
 13. Erittäin hyvin kirjoitettu teksti! Itsekin kirjottelin just omaan blogiini kehonkuvasta ja itseluottamuksesta :) Oon aivan samaa mieltä, tärkeintä ei ole se mitä vaaka näyttää vaan se miltä itsestä tuntuu ja terveyden pitäis ehdottomasti mennä ulkonäön edelle. Sulla on aivan upea kroppa ja toi keltanen uikkari on kans ihana! 😍

  https://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Tää uikkari on ihan lemppari! Pitää käydä sun teksti myös lukemassa :--)) Usein juurikin tuntuu toi terveys näkökulma unohtuvan, vaikka asia taitaa olla niin, että kun syöt terveellisesti ja pidät itsestäsi huolta, silloin myös näyttää ulkoisestikkin hyvälle!

   Poista
 14. Emilia20/7/17

  vau, tosi upeita kuvia kauniista vartalosta! samoja ajatuksia on ollut täälläkin päin, ihanasti kirjotettu teksti - kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääk kiitos paljon!! kiva kuulla että muillakin samoja mietteitä :--)

   Poista
 15. Wau miten upea ja ihana postaus <3 mun mielestä vaa'an lukemalla ei ole väliä kunhan itse tuntee olonsa hyväksi, vaikka tottakai näitä ajatuksia on itsekin tullut käytyä läpi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 uskon että meistä jokainen vähän painii tälläisten ajatusten kanssa! Onneksi sitä itse on alkanut juurikin ymmärtämään sen mikä on tärkeää :--)

   Poista
 16. Anonyymi21/7/17

  Ihana teksti ja siis tolla kropalla (ja pepulla, yks tännekin, kiitos!) oot kyllä ihan "ig-baby", mutta parempi, koska et selkeästi yritä olla mitään muuta kuin oma itsesi :) Oot huikea <3 -Jepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha eikä, kiitos!! :---))) <3

   Poista
 17. Niin älyttömän hyvä teksti!! Huippua sinä😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vitsit, kiitos!! <3 Ihana kuulla!

   Poista
 18. Katja22/7/17

  Kiitos tästä postauksesta <3 Mulla on melko samankaltainen vartalomalli, vaikkakin eri painoinen. Sua katsomalla olen
  alkanut vihdoin ymmärtää myös oman vartaloni kauneuden. Olet ihanan inspiroiva ja kiinnostava ihminen muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ole hyvä<3 Ihana kuulla että musta on ollut apua! ja kiitos sun ihanasta kommentista! :--))))

   Poista
 19. Huippuhyvä teksti sulta jälleen! Oot kyllä upea just tuollaisena! You go girl <3

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates