• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MIKSI X 5Miksi harkitsin niin pitkään tämän Monkin farkkutakin ostamista? Se ei kuitenkaan ollut sen 'kalliimpi' kuin 50€ ja ostamisen jälkeen oon käyttänyt sitä ihan non-stoppina haha.. Osaan harkita ostoksiani välillä vähän turhankin hyvin, kun toisaalta toimin hyvinkin paljon vain aavistuksen varassa. Toivoin tietenkin että olisin bongannut sen täydellisen Leviksen farkkutakin kirpparilta, mutta mullakaan ei taida olla niin hyvä kirppis-tuuri. Monkin denim on kyllä mun lempparia, varsinkin heidän farkut on mun mielestä super hyviä. Hyvä laatu (ja hinta) ja ne on vielä valmistettu organic puuvillasta! Jos joskus tarvin täydennystä farkku-vaatekaappiin, mitä tulee tuskin kovin pitkään aikaan tapahtumma, suuntaan ehdottomasti Monkiin. Jos jokin osa mun vaatekaapista on vähän turhan iso, niin se on ehdottomasti mun farkkukokoelma. Jos törmään, varsinkin kirpparilla, hyvään farkkupariin, ostan sen jo valmiiksi itselle haha...koska silloin kun etsin hyviä farkkuja niitä ei löydy mistään mun kropalle. 

Miksi tää super-ylipitkä juurikasvu näyttää ihan kivalle edestäpäin, mutta takaapäin se on ihan ka-a-m-a-l-a-? Nythän oon jo tukan värjännut takaisin koko-valkoiseksi, mutta jos en koskaan näkisi tukkaani takaapäin, en varmaan olisi vieläkään kampaajalle marssinut. Ok, näyttää se vähän sivustakinpäin hassulle. Mä kun usein nään naamani vaan etupuolelta, ei tää tyvikasvukaan oo niin häirinnyt. Mutta joo, onhan se vähän törkeä. Mietin jälleen kerran, että mitä jos palattaisiin siihen omaan väriin, mutta päädyin kuitenkin pysymään valko-tukkaisena. Lähinnä siksi että äiti sanoi, että hänen mielestä se on mun juttu :--D

Miksi Marimekon suosituin tuote on just se, mitä ei saa ostettua heiltä?? Ja kuinka nerokasta tää on. Rakastan myös mun tasaraita-paitaa, mutta tätä kassia tulee käyettyä todella paljon. Lähes aina kun tarvin vähän isompaa veskaa mukaan. Mulla oli jo lapsena monta tasaraita-paitaa, joten tuntuu ihanan turvallisen tutulle kiskoa tämä päivitetty versio päälle. Oon aina ollut raita-tyttö ja en oikein keksi asua mihin tää paita ei sopisi. Voisin tän ympärille kehitellä stailaushaasteen itselleni!

Miksi en oo ennen tajunnut kuinka paljon kivemmat valkoiset sukat on verrattuna mustiin? Mulla on kaikki sukat mustia, kunnes nyt vaihteen vuoksi valitsinkin paketin valkoisia sukkia. Ja oon ihan valmis kääntämään takkini. Syy miksi kaikki mun edelliset sukat oli mustia (ja samanlaisia) on se, että silloin voi valita huoletta 'väärän' parin sukalle eikä likakaan näy niin helposti. Mutta ei tästä valkosukkaisuudesta taida olla enää paluuta. Tekeekö kukaan muu niin, että ostaa vain samoja sukkia, jotta välttyy siltä sukkien parittamiselta pesun jälkeen? :----D

Miksi palaan aina näihin Adidaksen Superstaroihin? Vaikka mulla on kenkäkaappi täynnä superihania kenkiä, jos valkkaan vain yhden tennariparin mukaan, osuu valinta aina näihin. Rakastan näitä kenkiä! Monet tuntuu vannovan enemmänkin Stan Smithien nimeen, mutta mun täytyy kyllä myöntää että tää raitainen superstar on mun mieleen paljon enemmän. Voisin  myös haastaa itseni vaikka kuukaudeksi käyttämään kaikkia muita kenkiä paisti näitä hah.

Ihanaa viikonalkua!

6 kommenttia:

 1. Ihana asu! Mulle pitkähihanen raitapaita ja musta vekkihame on luottoasu <3 Paidan helma tietysti edestä osittain hameen sisälle tungettuna ja sen kaveriks ohut musta vyö, jossa on pieniä hopeita kuulanpuolikkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi toi asu kuullostaa ihan täydelliselle! Nyt tekee mieli ostaa itsellenikin musta vekkihame :---D Noh ehkä tää asu toimii vaaleanpunaisenkin vekin kanssa!

   Poista
 2. Hei mistä oot ostanut ton Marikassin? Pakko metsästää itselle tollanen!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tän Marimekon tapahtumasta mikä heillä oli täällä Oslossa liikkeessä, ainakin täällä järjestetään ns. kanta-asiakkaille sellaisia tapahtumia jolloin on vähän alea ja sitten minkä tahansa ostoksen kanssa sai tän kassin kaupan päälle! huhua oon kuullut että tyyliin huuto.net tai tori.fi vois löytyä kasseja :--D Mut kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi, niin voi olla chaanssi saada kassi!

   Poista
 3. Ihana asu!! Mä oon himonnu tuota Marimekon kassia pitkään! Mun kuulemani mukaan sen saa kaupan päälle, jos ostaa Marimekko-liikkeestä yli 100 eurolla :--D Ja tuo raitapaita, ah! Sitäkin oon alkanu hiomamaan nyt, mulla ei oo ikinä ollut tuota ihanan klassista ja simppeliä paitaa. Olis aika hankkia se jo :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Haha joo, tää kassi on hyvin eksklusiivinen :---D Tein nopean haun tori.fi ja sieltä voi tälläisen ostaa itselleen noin 30 eurolla! Tää tasaraita on kyllä niin klassikko, tuun vaalimaan tätä mun paitaa koko loppuelämäni :--P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates