EN OSAA ENÄÄ MEIKATA


Meikkaan nykyään todella harvoin, verrattuna aikaisempana kun melkein joka päivä tuli sudittua meikkivoiteet, ripsarit sun muut nassuun. Säännöllisesti tänä vuonna oon meikannut viimeksi tammikuussa ollessani töissä, mutta sen jälkeen reissu Uuteen-Seelantiin ja sen jälkeinen aika on mennyt enemmän tai vähemmän ilman meikkiä. Paino sanalla vähemmän. 
Nyt oon ajautunut jo siihen pisteeseen että näytän mielestäni todella oudolle ja typerälle ripsarin kanssa. Ja aina sen jälkeen kun sitä lisään ripsiini rutiininomaisesti tuntuu että vitsit pitäiskö tää pestä pois. Jos jotain naamalle lisään, on se pelkästään Lumenen kulmavaha. Jos oikein kaipaan huolitellimpaa lookkia lisään highlighteriä ja sipaisen huuliin nudea mattapunaa ja oon tyytyväinen. 
Tuntuu hyvältä olla ilman meikkiä ja tunnen oloni juuri itsekseni luonnollisena, mutta samaan aikaan ihailen instagramissa kauniita meikattuja typyjä ja haluaisin itsekkin olla sellainen. Kamala ristiriita :---D Siinä missä ennen en olisi voinut kuvitellakkaan olevani asukuvissa tai blogissa ilman meikattua naamaa, asukuvia varten mä jopa meikkasin. Nyt taas mulla ei oo mitään ongelmaa julkaista täysin meikittömiä kuvia itsestäni täällä. Jos mä jotain teen päivittäin naamalle, niin se on se kulmavahan käyttö. Soimaan itseäni vieläkin siitä että menin teininä nyppimään kulmani todella ohuiksi ja tuntuu ettei ne koskaan ole kasvaneet yhtä tuuheiksi kun ne sitä ennen oli. Ilman kulmia, pakko myöntää, tulee mulla kuvissa tosi alaston olo hah. 
Hassua on miten näkemys itsestään muuttuu ajan kanssa. Tiedän kyllä sen, että oon super onnekas, että mun iho on niin hyvässä kunnossa, että se ei aseta mitään vaatimuksia. Ehkä se on henkistä kasvua ja itseluottamuksen kehittymistä. Ja ehkä se on myös tottumiskysymys. Jos sitä tottuu näkemään itsensä aina meikattuna, niin pakostihan sitä tuntuu alastomalle ilman meikkiä. Ja kun totun näkemään itseni ilman meikkiä melkein koko ajan, niin tietenkin meikin kanssa alkaa näyttämään omaan silmään oudolle.
En tiedä haaveilenko siitä, että lopettaisin meikkaamisen kokonaan. Ihailen paljon Alica Keysiä ja hänen päätöstään lopettaa meikkaaminen. Tuskin kuljen loppuelämääni meikittä, mun kulmakarvat on liian vaaleat siihen! Mutta tuntuu vapauttavalle irtautua yhteiskunnan oletuksesta että naisen kuuluu olla meikattu näyttääkseen huolitellulle. Tuntuu vapauttavalle että voi valita ja seisoa oman valintansa takana itsevarmana. 
Eihän tämä nyt suuressa mittakaavassa oo mikään kovin iso juttu. Ja en mäkään kokonaan meikittä edes kulje. Mutta se muutos on kuitenkin iso, verrattuna mun tapoihin vielä vuosi sitten. Valintojahan nämä on. Meikkaaminen tai sen tekemättä jättäminen. Mitä mieltä te ootte? 
Kesälook on mun mielestä onnistunein ilman meikkiä. Tän mekon röyhelöt näyttää niin hyvälle kun farkkutakki on melkein kiinni ja ne pääsee pilkottamaan sieltä alta! Conssit ja heinähattu tekee viimeisen silauksen. Rakastan heinähattuja kesällä, silloin voi unohtaa myös hiusten harjaamisen :---D  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

janitakristina,
Kiva postaus ja kauniit kuvat! Itselläni meikkaus on ammatti, mutta silti itsensä meikkaaminen alkaa olla jo välillä kovin raskaan tuntuista ja useammin sitä on nykyään ilman meikkiä kuin meikin kanssa 😊

https://janitakristina.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/083920240666120236
Reetta Pellikka,
Kiitos! Meikkaaminen herättää kyllä ajatuksia, mielenkiintoista kuulla sun näkökulma näin ammattilaisena! :--)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
IP: 82.99.3.229
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli